BLack Jack
Velünk: 2403 napja
Én ezt tettem fel, mint ami a képen is látszik, tökéletesen passzol.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Én ezt tettem fel, mint ami a képen is látszik, tökéletesen passzol.
De ez féltengely porvédő...ilyen van nekem is most rajta...vagy rosszul látom!?
Ha a nagy porvédőt keresed.
Nincs valakinek elfekvőben váltó gumiharangja, kicsi is meg nagy is kéne.
Köszi, sikerült a cikkszám szerinti kereséssel.
A válasz ott van a motorháztető alatt, de valahogy ki kellene szedni onnan. A legnagyobb baj az, hogy mivel az enyém usa piacos miata és nem mx-5, senki nem tud alvázszám alapján itthon alkatrész cikkszámot adni, azt meg nem tudjuk, hogy az amerikai cikkszám ugyanaz-e, mint az európai. Még a hivatalos mazda szervizek sem tudnak segíteni, mert nincs adatbázisuk usa piacos autókhoz. Legalábbis ezt mondták. Talán azt lehetne, hogy melléállunk egy európai, nem abs-es ugyanilyen na-val és összenézzük. Az enyém '92-es évjárat. Ha ugyanolyannak tűnik, jók a méreteket, fittingek, tudjatököm, akkor meg tudom rendelni hozzá valahonnan az európia cikkszám alapján az alkatrészt. Szóval tudna valaki segíteni nekem ebben? Pestszentlőrincen van most az autó.
Szia
Mekkora fék van az autón? Illetve van benne ABS?
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Na, de legalább megvan. Ott a válasz a kérdésre a motorháztető alatt. Egyébként, ahogy nézegetem a kínálatot nincs nagy szórása ezeknek az alkatrészeknek. NA-hoz kétfélét árul mindenki. ABS-est, meg ABS nélkülit.
Egyelőre nincs kiszerelve, úgyhogy cikkszámot sem tudok sajnos.
Autodoc-nál nem tudnak adni, alvázszám alapján nincs hozzá való alkatrész.
A kiszerelt alkatrész nincs meg? Nem tudjuk mi volt a cikkszáma annak, ami benne volt?
Alvázszámra nincs alkatrész, nem tudok mit rendelni. Ez a bajom. Azt sem tudom, hogy ez jó lenne-e pl: https://www.ilmotors___r-genuine-mazda-2559, de abból kiindulva, hogy alvázszámra nem adnak ki semmi rendelhetőt az alkatrész webshopok, mert nincs, ezt sem merem megrendelni. Ráadásul el kellene hoznom a szerelőtől az autót, hogy ne nála foglalja a helyet, ezért gondoltam, hátha van nem zsákbamacska, összenézhető, belepróbálható alkatrésze valakinek, igen, akár bontott is.