blade
Velünk: 2828 napja
Üdv.
Rákérdeztem a lakatosomnál gyors. Úgy emlékezik hogy a bárdiautónál rendelte 20-22ezer per darab. (1 éve októberben.)Cinkelt a lemez.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Üdv.
Rákérdeztem a lakatosomnál gyors. Úgy emlékezik hogy a bárdiautónál rendelte 20-22ezer per darab. (1 éve októberben.)Cinkelt a lemez.
Sziasztok!
Végre sikerült összegyűjtenem elegendő pénzt, és két napja én is mx-5 tulajdonos lettem Jobbos és balos hátsó javítóívet keresek a hátsó kerékívekhez. Lehet ilyet kapni egyáltalán? Ha igen, akkor hol tudok beszerezni, vagy kitől, és mennyiért?
Szia Kopi!
Mit lehet tudni az NA-ról, amit bontottál? (melyik motor? karosszéria állapota? felszereltség?) Kellene jó pár apróság. Felkeresnélek valamikor.
Szia Kopi!
Mit lehet tudni az NA-ról, amit bontottál? Kellene jó pár apróság. Felkeresnélek valamikor.
Szia Olivér ! Van ilyen csövem kérlek hozz mintát és biztosan tudok adni!
3630/2692123 üdv :Kopi
Szia ! Megnézem szerintem nekem van most bontok egy NA-t
3630/2692123 üdv :Kopi
Sziasztok!!!
Valahogyan keletkezett a felso vizcsovemen egy lyuk. Valakinek van esetleg elado csove? (1.8 az enyem)
Koszonom elore is!
Sziasztok!!!
Valahogyan keletkezett a felso hutocsovemen egy lyuk. Valakinek van esetleg elado csove? (1.8 az enyem)
Koszonom elore is!
Hali!
1 db kutyacsontot(stab pálcát) keresek NA-hoz előre. Esetleg van valakinek?
Köszi
Sziasztok!
Keresek 1 pár "dififület", mint a képen. A gumi állapota rajta mindegy, az sem baj, ha kicsit rozsdás, úgyis felújításra kerül.
Ajánlatokat a pitesy kukac géméjl pont com-ra kérnék!
Köszönöm!
Köszi, megérkezett!
Kérdés NA "rókákhoz":
1.6 radiátor beszerelhető 1.8-ba?
zsebi
Szia. Ment mél
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
1.8 NA hoz keresnék fűtőradiátort.
Üdv: zsebi
zsebi
Sziasztok!
1.8 NA hoz kellene SOS. főtengely ékszíjtárcsa + vezérműszíj burkolat.
Nagy segítség lenne.
Előre is köszi!
zsebi
Szia ! Beárazod nekem !? Mert kell minden ! estlegesen képet kaphatok?
Szia. Írtam! Van minden!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Szia. Akad! : )