Steel
Velünk: 3407 napja
Én tennék egy próbát nélküle.
Én tennék egy próbát nélküle.
Szia! Van rácsom, de nem melegszik - ringen se
Levegős rendszer?
NA 1.8 1995
Szia!
volt olyan kolléga aki ezt levette és nem volt többé melegedése, bár neki főleg Bp-n volt nyűgje a vízhőfokkal
Ilyen rács van fent, nekem elég lyukasnak tűnik. (a lepke nem tartozék )
Nekem sosem melegszik. Igaz, rácsom sincs.
Milyen fajta racsod van, tudsz rola kepet linkelni? Irtak rola regebben, hogy egyes racsok igen csak visszafojtjak a bemeno levegot.
Dani
Milyen fajta racsod van, tudsz rola kepet linkelni? Irtak rola regebben, hogy egyes racsok igen csak visszafolytjak a bemeno levegot.
Sziasztok,
a Ringen a 20 perces etap háromnegyedénél vissza kellett vennem a tempóból, mert elszaladt a vízhőfokom. A második etapnál fullon ment a fűtés a kocsiban (bokám leégett), így egy picit tovább bírta de egy így is megindult a mutató, szóval inkább nem forszíroztam tovább. Ez egy 1.8 NBFL-nél normális jelenség vagy hiba van a rendszerben? Illetve ha ez ilyen, akkor mi a megoldás? Nagyobb hűtő? Vagy csak annyi a trükk, hogy ilyenkor ki kell venni a grill rácsot?
Mondjuk az igaz, hogy nyomtam neki ami csak a csövön kifért, nem nagypapás tempót mentem. A Brembo tárcsák és a Textar betétek viszont jól bírták, a fékkel nem volt gond.
Majd szerzek egy sapkát,kipróbálom,köszi! Csak azért szedtem le a hengerfejet,mert nehezen is indult,és néha bűfögött is ,váltás útán betorpant,víz csöpögött a kipufból meg vízgőz,pedig már nincs katalizátorom...
hűtősapka jó?
oké, hogy kifelé engedi a nyomást, de visszafelé?
bocs, ha félrevezettelek, józan paraszti ésszel ennyi tellett...
Sziasztok. Autómból fogy a víz,azaz a túlnyomó tartályba nyomja bele a hűtőből...alsó és felső vízcső behorpadva ,vákum a sapka levételekor....olaj tiszta,de a vízbe van valami trutyi,de nem habos! Levettem a hengerfejet,de nincs semmi látványos átégés vagy más jel...tipp?
Sziasztok! Erről mi a véleményetek? Valaki használ ilyen típust? Kompatibilis fizikailag ? Vagy ennyi pénzért nagyon gagyi? http://www.ebay.com/___AOSwFMZWtP7I&vxp=mtr
Köszi, várom!
Nem emlékszem melyik fajta, az automatát be lehet tenni a manuálishoz is. Este megnézem és küldök képet.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Automatáshoz, vagy simához való verzió? Engen érdekelne. Tudnál képet küldeni róla a nicknevem és gmail-os címre?
Köszi!
Sziasztok! Erről mi a véleményetek? Valaki használ ilyen típust? Kompatibilis fizikailag ? Vagy ennyi pénzért nagyon gagyi? http://www.ebay.com/___AOSwFMZWtP7I&vxp=mtr
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt