Red Sun Service
Velünk: 3318 napja
Ha végeztem melóval hívlak, ha ma nem érek oda Szombaton eltudok érte menni?
Szombaton sajna nincs senki a műhelyben
Szombaton sajna nincs senki a műhelyben
Igen, 27%-os áfával. Valahogy biztos megoldjuk. Majd hívj fel.
Nissen 30.000huf
Cimbi Vagy te vagy en félre néztünk valamit :D ha ennyiért ez NAGY hűtő azonnal képet linket valamit dobj :D
Jaaa azt hittem sima 1.8NB huto kell...
if in doubt, flat out.
Sziasztok! Eladó nagy hűtőt keresek nb be. Újat vagy hasznaltat akar. En nem nagyon talaltam a neten arban megfelelőt pedig tavaly volt még európaban postaval 55.000ért. Hatha valaki tud valami helyet ahol ekörül tudnék venni. (amcsi vam miatt kilőve) köszönöm.
Fast5 most indít egy GB-t Nutz-on. 149 font helyett 135 fontért és azok nem kínai minőségek, mint az e-bay-esek.
Matt ez jól hangzik....erre jön még postaköltség vagy ez mar házhoz hozva ennyi? Hany darab kell ehhez hogy létre jöjjön?
Passz, de most nézem a honlapján meg 140 fontért adja GB nélkül: http://fast5.co.uk/index.php?route=product/product&path=68_84&product_id=64
20fontot írt a GB topikban európai szállításra valakinek. 160 font ~ 70.000 forint, majdnem ott vagy mint a Jugo által kínált Misimókus.
Bruttó mennyi az ara?
82500Ft bruttó. http://www.mishimoto.co.uk/mishimoto-mazda-miata-1999-2005-performance-aluminum-radiator.html
Ez 27% os afaval akkor ugye? Szamlan gépkocsi alkatrész vagy ilyesmi címszóval jó neked? Több mint valószínű hogy kell akkor
Bruttó mennyi az ara?
82500Ft bruttó. http://www.mishimoto.co.uk/mishimoto-mazda-miata-1999-2005-performance-aluminum-radiator.html
Nissen 30.000huf
Cimbi Vagy te vagy en félre néztünk valamit :D ha ennyiért ez NAGY hűtő azonnal képet linket valamit dobj :D
Sziasztok! Eladó nagy hűtőt keresek nb be. Újat vagy hasznaltat akar. En nem nagyon talaltam a neten arban megfelelőt pedig tavaly volt még európaban postaval 55.000ért. Hatha valaki tud valami helyet ahol ekörül tudnék venni. (amcsi vam miatt kilőve) köszönöm.
Fast5 most indít egy GB-t Nutz-on. 149 font helyett 135 fontért és azok nem kínai minőségek, mint az e-bay-esek.
Matt ez jól hangzik....erre jön még postaköltség vagy ez mar házhoz hozva ennyi? Hany darab kell ehhez hogy létre jöjjön?
Nissen 30.000huf
if in doubt, flat out.
Bruttó mennyi az ara?
Mishimoto nálunk polcról vihető!
Töltsd be boros üvegekbe lehet jó lesz még valamire. (nem komoly én kérek el ézést )