lazy
Velünk: 4008 napja
Mi szombat estére Harkányba megyünk koncertre... gondolat az, hogy mivel itthon hagyjuk a Törpét végigvágtázunk a somogyi dombok között, majd a átmegyünk a Mecseken.
Mi szombat estére Harkányba megyünk koncertre... gondolat az, hogy mivel itthon hagyjuk a Törpét végigvágtázunk a somogyi dombok között, majd a átmegyünk a Mecseken.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
jövő héten csatlakoznék
Lassan érik a zuglói gurulás. Ami nem tiszta hogy honnan és pontosan hová is megyünk a kerület határain belül!
Lesz a héten még valami közös gurulás?
G
Én is sokat járok Zuglóban. Nem sok arra a "kismazda"...
Zolo, 2010-06-13 23:07:17
Zuglóban nem szeretnek az mx5 tulajok gurulni? Pedig itt van még egy felüljáró is ami egyenesen egy másik kerületbe visz át. Döbbenetes! Meggyőződésem, hogy én vagyok az egyetlen ezen a vidéken aki mx5-t használ. Ja meg a másik szürke NC a keménytetővel. (bárki is legyen az)
Elméletileg az adatlapomon elérhető a mail és skype címem is. (ami ua.)
Ja, ne számíts csodára, lehet nálatok a garázsbejárón több az beton és minőségibb, mint ott. Állítólag magánterület, de én 10 éve járok oda, kutya nem szólt még rám. Télen az igazi, mert akkor tiszta jég és hó a földutas rész is, jókat lehet csúszkálni, komolyabb kár és amortizáció nélkül. ;-) Úgy jutsz oda, ha mész kifelé a Kerepesin, aztán őőőőőő....
Megnéztem. Kb. Ballada utca, Újszász utca, Pesti határ út, Forrásmajori dűlő határolta terület az útvonaltervező szerint. Térképen semmit sem mutat. Amúgy egy nagy mező, kevés betonnal. Kopott gumi lenullázására és állatkodásra alkalmas, régebben sok Lada találkozó volt itt. ;-)
Szabcsy, hova maileljek? ;-)
Zuglóban nem szeretnek az mx5 tulajok gurulni? Pedig itt van még egy felüljáró is ami egyenesen egy másik kerületbe visz át. Döbbenetes! Meggyőződésem, hogy én vagyok az egyetlen ezen a vidéken aki mx5-t használ. Ja meg a másik szürke NC a keménytetővel. (bárki is legyen az)