Bird
Velünk: 5533 napja
Nekem úgy néz ki ,hogy a ma este nem lesz jó, de a holnap meg Péntek is jónak tűnik.
Nekem úgy néz ki ,hogy a ma este nem lesz jó, de a holnap meg Péntek is jónak tűnik.
szerintem már nyitva van, lehet, h a Nemzeti Vágta miatt volt még lezárva, az elpakolás miatt...
lehet, h én is tudok csatlakozni, most melóba is a kis pirossal járok és baszott jó este fáradtan az üres várost átszelni
Valóban, tegnap éjjel megnéztem a Felvonulási teret, a Hősök teréhez közeli részénél. Ugyan a "parkolni és várakozni tilos" táblák kint maradtak, de rajtuk a dátum, hogy 2010.06.08-ig szóla dolog. Sajnos kicsit még bent kell este maradnom, így csak 8-ra érek oda, de ott leszek! Remélem nem egyedül. ;-) Ki jön még?
- Zolo
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
szerintem már nyitva van, lehet, h a Nemzeti Vágta miatt volt még lezárva, az elpakolás miatt...
lehet, h én is tudok csatlakozni, most melóba is a kis pirossal járok és baszott jó este fáradtan az üres várost átszelni
Természetesen ez a mostani ország legnyugatibb pontja.
De hát, Magyarország az egyetlen ország, amelyet minden oldalról saját maga vesz körül.
Természetesen ez a mostani ország legnyugatibb pontja.
De hát, Magyarország az egyetlen ország, amelyet minden oldalról saját maga vesz körül.
Nekem meg mind1, legyen szerda is meg csütörtök is!
Meg persze jó idő!
Nekem meg mind1, legyen szerda is meg csütörtök is!
Meg persze jó idő!
Kíváncsi vagyok én is már a bandára, igyekszem ott lenni, csak ne túl korán legyen, vagy tartson sokáig:-)
sztem maradjunk a jól bevált csütörtök esténél.
1. szenyor
nah ezt is kiveséztük, de sztem találjunk ki egy időpontot és kezdjük el gyűjteni az embereket...
Tanga
Én kizárólag e szerint nyitom a tetőt: Accuweather