Zuzmi
Velünk: 4322 napja
Bizomány... ...hogy neked milyen szép autód van...!
Bizomány... ...hogy neked milyen szép autód van...!
tehát akkor te jöttél mögöttem Esztergomig
...Igaz-igaz...én kérek elnézést! Sajnos tudtam, hogy e jeles napon, mikor Gram esküszik, én nem tudok ott lenni a konvojban, mert magam egy másik esküvőre voltam hivatalos az esztergomi Bazilikába. Csak utána izzott nagyon a lábam, és mennem kellett valahová, és egy gyors Visegrád lett belőle.
Azért hogy nektek milyen szép autóitok vannak... Mindig elgyönyörködöm...
Letolás ünnepélyesen visszavonva
Háttőőőőőő.. Meg volt ez hirdetve a Gram Esküszik c. topicban :P Elkisértük / felvezettük / biztosítottuk / szénné dudáltuk a friss házas Móni & Gram útját Pilisszentlászlóra, hogy mulatozással előkészülhessenek a nászéjszakára, ezután elmentünk még Visegrád felé, mert ha már az ember arra jár..
Fun is not a straight line
...Nnnnnna de Uraim!!!
Hát mi volt ez a nagy gurgulázás ma estefelé Visegrádon???? Főőőőőőőőleg Kalap úr, ott az elején...! Ráadásul titokban....semmi szervezkedés, vagy össznépi jövésmenés topic, csak így hipp-hopp..? Hát ilyen aztán még1x ne forduljon ám előőőő...!!! Üldögélek szépen romantikusan a szerpentin mellett a naplementés Dunakanyart bámulgatva, erre vagy 10 gyönyörűszép autó elsuhan mellettem nagyokat dudálva...? Hát alig értem utol Önöket lefelémenet, miután bepattantam a kis járgányomba...
Azért remélem jó volt Szép vidék ez a miénk, mindig is mondtam...
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Kezdem unni ezt az időjárást...
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992
Talán holnap este 19- 19:30 tól lehet lesz valami.
Persze minden csak idő függő!
Nos urak, lesz ma vagy holnap este valami történés?
Sajnos én csak 9-10 között tudok csatlakozni, tartd addig a móka?
Köszi,
Szóljatok, aztán ha tudok csatlakozok
Bocsesz, tényleg csak feldobtam, de aztán már nem néztem, jön-e valaki...
A lehülés úgy néz ki az éjjel megjött hatezernyolcszázmillió mm csapadék személyében... Ha lehet, én a ma estére szavazok, holnap estére egy olajcsere van betervezve. ;-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Hét igen ,ez mára nem volt betervezve,csak megemlítette valaki!!
Szerda után jön a lehülés ,ezért kedd este ,vagy szerda este lesz ott tali,kb 19h i kezdettel.
Addigra én is meggyógyulok.
Én ott voltam 18:55-19:25-ig kb, de senki
És meddig tart általában?
Valaki aki végig ott lesz megtenné, hogy megadja a mobil számát? Ha időben szabadulok rátök csörögnék.
Köszi
Ráéreztél!
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992