Ha már én kezdtem el, akkor egy picit OFF.
Szerintem a mx-5 ös társaság, ha elindul valamerre, nem feltétlen megy 100 felett, de nem is kell ahoz, hogy beleszállj egy trafiba.
De amikor mész Mányon a semmi közepén, egy egyenes úton, és telerakják 60 as táblával, és még trafiznak is, akkor az édes anyukájukat.
Te próbálsz haladni nem száguldozva, és kaszálnak ahol érnek, ráadásul full szarok az utak.
Ezért veszek blokkolót.
Van nekem más kiadásom, is mint, hogy minden autókázásom alatt a drága benzinen kívül, még súlyos ezreket pengessek be...
Megmondom nektek őszintén azt hittem, hogy valami baj van velem, hogy nem élvezem az autókázást mostanában.
De amikor csak arra tudsz figyelni, hogy hol mekkora kátyú van, és nem tudod élvezni a vezetést, és állandóan azt kell figyelned, hogy melyik bokorban bújtak el a rendőrök, akkor kicsit a tököm tele kezd lenni az egész itthoni rendszerrel.
Megint csak nincs gáz a büntetéssel, aki tényleg gyorsan hajt, és mondjuk óvoda vagy iskola környékén trafiznának, vagy falvakban ahol fontos, hogy ne száguldozzanak.
A másik, meg hogy 30e ről indul a tarifa...
Fater nem gyorshajtó ,de amikor kijön a csekk 30e ről ,hogy egy 30 as táblánál 43 al ment akkor egy picit felmegy a pumpa.
Lehet kint az Osztrákoknál is, van trafi, de biztos nem lesötétített Suzukiból, meg bokorból mérnek, és lehet, hogy ugyanennyi a büntetés, csak nem annyi az átlagfizetés, mint nálunk.. És persze közlekedési morál is más!
Itthon a rendszerrel van a baj, meg azzal, hogy nem megelőzni akarnak, hanem ahol érnek lehúzni,és ez nem csak a rendőrökre igaz.
Még egy gyors történet:
Kollégám dugóban telefonált ,rendőr bokorból elő ,kiszedi mondja 20e ,feljelentés stb. vagy megoldhatjuk .
Jött a kérdés mennyi van önnél.
Mondta 5e.
Akkor forgalmiba be,majd adja oda újra.
Közben beállt melléjük a másik sávban, egy Lexus LS600h telefonálva.
Geri kérdezi, ő telefonálhat ???
Rendőr erre megrázza a vállát és ennyi..
Akkor miről is beszélünk?????
Nem azt húzzák le akit, marhára nem érdekel.
Ugyan ez a luxusadó is! A "szegény-csoró "ember akinek pl .lásd totacar Opel senator, vagy valami ilyesmi volt, ami kb 100e ft ot ér, de 170 Le az szívja meg ,és nem akinek 20M tényleg luxusjárgánya van.
Nem irigy vagyok ,csak azt marhára nem vágja a földhöz az a + 100e/év amit ki kell fizetnie.
Bocsi ezt ki kellett adnom magaból! 
ON