Zolo
Velünk: 4521 napja
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
szevasztok, most pénteken (szept. 4) kis huligánkodás este? Megnézném Matt új sperres kocsiját...
Szóval, itt ez a remek hétvége és menni kéne valahová MX5ösökkel! B-)
Mindegy hová, csak menjünk!
Nos?
Gyáááá, Gyéé, én minden este a vársot riogatom, csak most látom, hogy mész, castlakoznék, de nem tudom a számod... Fél hétig meló, de utána mindig benne vagyok valami jó kis csapatásban! B-)
Én is sajnálom! Nincs még kocsim, meg megyek Fehérvárra....
senkiháziak kezében van a popszakma, ezért nem megyek...
:D
Hát sajnálom, akkor egyedül fogok huligánkodni.
Szerintem guruljunk egy városit ma este. Szerintem gyertek ti is kicsicsillagok.
1, Én
2, Bird (fogalmam nincs)
3, Matt (nagyon gáz)
4, Gram (életembenemhallottam)
5, Atom (assetudomkiaz)
6, Kla...Kala..Kakala....(tessék, ki se tudom ejteni...)
.....
:-) rájöttem, hogy eddig idén még csak kétszer tankoltam... lehet hogy be se fog indulni...
ööööö...igen?
öööö aaaa öööö... Én csak eccerű vidéki vok, aki ha nem lenne néha MX5 találkozó, be sem tenném lábam Bp.
A Rózsadomb teteje mit is jelent? Az új grillsütő-stationt (a téli- és a nyári medence között) kell bejáratni?
és mi a helyzet most hétvégén? valamerre csak kéne menni... én ráérek
Szevasz Gábor,
én is csatlakoznék a képek naggggyon jók lettek.... :-)
a következö konkrét gurulást már tervbe vettem valamikor szept. végefele lesz esedékes. valami olyasmira gondoltam hogy szombat kora reggel GO és vasárnap délután meg vissza....!!! uticél még nincs de szerintem azt a kanyarok döntik el hogy merre....ausztriaországba ez nem jelent nagy gondot!!!
remélem egy ilyen túrára is lesz elég jelentkezö!!!
Hoppá hoppá.. A lényeg, hogy találékonyak vagytok
Ernő, tessék neked is fotózni, több kép többet lát...
Remélem legközelebb nem kell majd annyit tipródnom, hogy álljunk meg fotózni, most, hogy már valamennyire bizonyítottam lesz autó is a képen...
Én sajnos nem leszek itthon a mátrai hétvégén, ha lennék, mennék! De többiek menjetek Mátrába Ernővel!!