Erno
Velünk: 5832 napja
tényleg királyok. Na ezért nem szoktam mostanság sokat fényképezni, más úgyis csinál
.... én azt hittem gyerekszoba szőnyeg....
és témától nem eltérni: MENJÜNK MÁTRÁBA !!!!
tényleg királyok. Na ezért nem szoktam mostanság sokat fényképezni, más úgyis csinál
.... én azt hittem gyerekszoba szőnyeg....
és témától nem eltérni: MENJÜNK MÁTRÁBA !!!!
Tyűű, nagyon jók, főleg az uccsó visszafordítónál készültek! Bár nekem a linkre kattintva egy Thomas a gőzmozdonyos plakát jön fel, ami szintén brutál-király mese. de jól kicseleztem és átírtam a linket.
köszi
Tegnap felkerültek a júliusi konkrétra sikerült osztrák gurulás képei, amelyek letölthetőek a következő linkről:
http://pictures.szintetikafuggony.hu/+G.zip
Remélem mindenki elégedett lesz a képekkel.
Üdv: Gábor
akkor ki kellene találni melyik nap az igazi. Nekem egyenlőre bármelyik...
akkor ki kellene találni melyik nap az igazi. Nekem egyenlőre bármelyik...
én is mennék! épp azon ügyködöm, hogy ne kelljen dolgoznom akkor...
Szia Ernő ! A mátrai autózásra, mindig kapható vagyok.
olyan szép hosszú hétvége lesz augusztus 20 környékén, és az idén még nem is voltam a Mátrában.... Valaki?
Nekem is nekem is!
én benne volnék, csak szóljatok, mert nem biztos, hogy gép közelbe tudok lenni. egy olyan kör mint a múltkori simán mehet
hétvégén esetleg egy esti csapatás? amikor már jó idő van...
Hellótok!
Utolsóként, de én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon király volt a csapatás, mióta megvan az autó ez volt a legjobb menet. Ismét rá kellett jönnöm, hogy a hegyi kanyargó nemegyenlő sok körforgalom + iparipark derékszögű kanyarok egyenlőtlenség mindig igaz
Köszönjük a szervezést mindenkinek, főleg Pufinak. Az útvonal kiváló volt, különösen a Semmering környéki szűk szerpentinek :P Legközelebb pedig megkergetjük az a Lotust, hátha annak sem bírja a futóműve, hisz nem ropogós csirke már...
A csapat egyetlen hölgy tagjának köszönjük, hogy délben ilyen finomat főzött ránk...
De mindenekelőtt megyek a gumis topicba, hiszen nagyon el kell már döntenem milyen görgő kerüljön a szekér alá ez után a zúzós kör után..
Matt nem tűtél olyan bosszúsnak 2óra körül vasárnap az Andrássy úton, pedig kátyú van azon is rendesen, inkább elégedetten bambultál előre észre sem vetted a csápoló kollégát. Különben tényleg kritikán aluli az úthálózat főleg így osztrákia után.
Képek hamarosn atőlem is.
Üdv: +G
szuper jó volt. én nagyon örültem hogy végül ilyen sokan voltunk. megint csak bosszankodtam mikor visszajöttem Kátyúlandbe, nem baj szerintem lesz még ilyen akció.
A szervezésért meg Pufi-t tessék dícsérni én csak az ötletet szállítottam
Képeket tessék tolni aki még nem tette.
más nem csinált képeket véletlenül?