gaborkereszt
Velünk: 4293 napja
Érthető. Amúgy a bakony menne? Mert azt ugyebár előbb megbeszéltük, szóval nem akarom felborítani a tervezett programod. Nekem majdnem mindegy merre csapatunk.
Érthető. Amúgy a bakony menne? Mert azt ugyebár előbb megbeszéltük, szóval nem akarom felborítani a tervezett programod. Nekem majdnem mindegy merre csapatunk.
Még nem tom. Vasárnap az ország tulsó végében lesz dolgom ... ((kettö kicsit túlzásnak tűnik))
Te nem jössz Ernő?
osztrák matrica kell, vagy el tudjátok kerülni?
Fene a pofátokat! (sárgaság+irigység)
Csajom elviszi a kocsimat dolgozni a Forma 1-re.
Így bánatomban lemegyek motorral Kapolcsra búfelejteni.
Csak betoltam a helységneveket amiket írtál gmapba, aztán kicsit erre-arra áthúztam, hogy a lehető legkanyargósabb legyen, és ez lett belőle. Egyedül Semmeringen voltam síelni párszor, amúgy szűz a terep.
Innen felülnézetből domborzaton nem néz ki rosszul a kanyar nyugati része Csak odáig el is kell jutni, jobb lenne a környéken lakni, aztán csak a hegyeket élvezni
Jah :-)
azt hozzá kell azért tenni hogy a Schneebergnél van pár útvonal de te pont a nagy kört jelölted be...
én bevallom öszintén inkább a másik felét ismerem egy picit! Alulról még nem közelítettem meg ígyhát premier lesz !!!!
szerintem azt majd ott eldönti a csapat hogy merre húz jobban a kormány!!!
Beáll felvezető kocsinak a kis miata :D
Én a helyedben még azért bepróbálkoznék nála, hogy csak pénten meg vasárnap vigye... Hátha le lehet valamivel kenyerezni...
Pufi nagyjából ez lesz a túra? link AZért ez laza 400 km :D
Fene a pofátokat! (sárgaság+irigység)
Csajom elviszi a kocsimat dolgozni a Forma 1-re.
Így bánatomban lemegyek motorral Kapolcsra búfelejteni.
Szerintem nem kellene megosztani a jónépet, ha a Bakony túra többi résztvevője is benne van, akkor részemről csatlakozhatunk az osztrák guruláshoz. Főleg, ha egy konkrét gurulásról van szó A Bakony rallyt meg majd megtartjuklegközelebb.
Mit gondoltok?
Sziasztok,
akinek van kedve meg ideje szombaton gurulunk egy konkrétat Matt tesóval Ausztriába:
Tervbe vett karicska: Eisenstadt (házi szerpentin :-) ) -Glognitz - Semmering környéke majd Schneeberg környéke és vissza.
Üdv.
Pufi
Úgy néz ki az amatőr mx5 Bakony rally 25-én valósulna meg. Indulás továbbra is Győrből lenne. Várható útvonal Győrből Győrbe itt. Budapestieknek hazatérési útvonal opció itt.
A Bakonybél - Csót szakasz első osztályú, a Bakony legélvezetesebb útvonala gyakorlatilag zéró forgalom, nagyon jó kanyarok. Illetve a Csesznek - Zirc szakasz frissen aszfaltozott fordulói szintén nagy élményt nyújtanak, sajnos nagyobb forgalom mellett.
Eddigi résztvevők:
Ernő
Hunya
Jómagam (+Gábor)
Tudom, rossz helyen indult a szervezés, de részletek a májusi túra alatt.
győri szekció leugrik Bakonyba.
Servus,
lesz a hétvégén valami jövés menés :-) ???
MAtt nevébe is kérdezzem mert már nagyon viszket a jobb lába azt mondta nekem....hi hi hi :-)))