Matt
Velünk: 4880 napja
ha esteleg vasárnapra összetudunk hozni valamit, akkor arra szívesen beneveznék én is.
ha esteleg vasárnapra összetudunk hozni valamit, akkor arra szívesen beneveznék én is.
Ez egy igen nagylelkű ajánlat, nekem tetszik!
Többen kérdezgettétek a napokban, hogy 7 végére nincs e szervezés alatt vmi összejövetel, mert úgy mennének megint közössen valamerre.
Amúgy nincs, vagy én nem tudok róla!
Én meg arra gondoltam, hogy nincs e kedvetek segíteni rajtam,ha esetéleg mennénk valamerre, mégpedig úgy, hogy vhova elmegyünk, mondjuk ebédelni én, azt kifizetem a pár nap múlva lejáró üdülési csekkemmel, amit a cég hozzámvágott (és amitől nem tudok megválni).
Persze ezt nem feltétlen kell a mostani hétvégére ütemezni.
24e forintértékről lenne szó.
Szerintem ezt 8 max 10 fő simán lekajálja.
Igazából összeköthetnénk a kellemest a hasznossal, és nagy segítség lenne számomra, ha végre eltűnne ez a hasztalan papír fecni.
Majd körbenézek, hogy hol is lehetne ezt beváltani egy kellemes ebédre.
Előre is köszönöm.
Bird
de legalább autoval menek addig
Szégyelld magad! Ennél offabb hozzászólást el sem tudok képzelni! :-)
Bia 20 gyalogtúra vasárnap beleszámít ? Úgy emlékszem szép kis túra, látványos a környék. Gyalog!
Lesz vmi a 7 végégn, vagy vmelyik nap este esetleg??
Aki nem jött az így járt!!
Én jól elfáradtam már megint.
Aki nem jött majd jön legközelebb.
Kilinccsel előre
Király volt srácok!!:-)
Király volt srácok!!:-)
Akkor fél 7 és 7 között gyülekező.
Cim:SiLverKart Budapest
1108, Budapest Kozma u. 3.
Eddig chaos
Atom
Gram
és én Bird jövünk innen.
Aki tud jöjjön!!!!!!!!
Köszííííí!
Amúgy meg nem ez az első találka, amiről lemaradok, és sajnos nem is az utolsó Tudom, ez ilyen bringa, amikor mások húzzák az igát, én lógatom a lábam, hétvégére meg cserélünk...
Tanga
Így van!!!
Jól látod a helyzeted!
Itt az ideje, hogy te szervezd a programokat mert akkor biztos nem maradsz le róla
Amúgy sorry tényleg sajnálom, de ahogy ismerem magunkat nem ez lesz az utolsó, főleg úgy, hogy most megyek másodszorra!!
Legközelebb majd hozzád igazodunk.
Myair hez igaaaaaazodj!
Bird! Tudom, hogy csak engem nem láttok szívesen, ezért lesz ma este a gokartozás! Biztos megtudtad valahonnan, hogy egész héten csak két utam van, az egyik pont vasárnap este, és direkt így szervezted... Nem baj, én is utállak!!!
Tanga
Valahogy majd megoldjuk,de biztos elfértek!!
Gyertek bátran.