Crash
Velünk: 4706 napja
Én is inkább a szombatot részesíteném előnyben.
Én is inkább a szombatot részesíteném előnyben.
Ráadásul vasárnapra záport mondanak jó ideje.
Ez Húsvét Vasárnap... Szombat nem jöhet szóba? Csak kérdezem.
Esetleg, Balcsi vagy Veszprém körül is körözhetnétek, mert akkor jönnék én is...
Ott is vannak nagyon jó utak.
Benne lennék.
Én is szívesen megismerkednék már néhány klubtárssal, úgyhogy szívesen csatlakoznék
Én egy délutáni körre gondolnék, ha nektek is tetszik. Mondjuk olyan 2 körül talizhatnánk, ebéd után , aztán egy szép kört mehetnénk. Pilis, vagy Börzsöny, esetleg Vértes. Véredény?
Akkor egy picit fájdítsuk Kalap kolléga szívét.
A legutóbbi talin beszéltünk róla, hogy most vasárnap is (Ápr.12.-én)
is mivel megint jó időt mondanak,menni kéne valamerre ,ha van kedvetek.
Ma beszéltem Gram kollégával is, aki úgyszintén felvetette a kérdést.
Szóval szervezünk valami gurulást most vasárnapra.???
Gödörbe léptem, kifordult a lábam és letört a lábközépcsont végéből egy darab, de már visszacsavarozták pénteken.. (V-ös metatarsus basis elmuzdulással járó törés... vagy mi a műszaki leírása a dolognak ) Köszi a felajánlást, majd ha találkozunk megbeszéljük a szakmai kérdéseket?
(Bocsánat az offért..
)
Kalap
Gödörbe léptem, kifordult a lábam és letört a lábközépcsont végéből egy darab, de már visszacsavarozták pénteken.. (V-ös metatarsus basis elmuzdulással járó törés... vagy mi a műszaki leírása a dolognak ) Köszi a felajánlást, majd ha találkozunk megbeszéljük a szakmai kérdéseket?
(Bocsánat az offért..
)
Kalap
Fun is not a straight line
kuplungolóslábamon lévő gipsz, meg a lábamban lévő csavar
Hát Srácok, én egy darabig nem jutok majd fóvó tuhhóspalacsintához, mert a kuplungolóslábamon lévő gipsz, meg a lábamban lévő csavar megakadályoz ebben.. Gram, nincs már meg az automata váltód? Erre az 5 hétre beszereltetném a kicsikémbe, és akkor bal láb nélkül is tudnék adni az életérzésnek..
Kalap
Fun is not a straight line
HULIGÁÁÁÁÁNOOOOOOKK
ja, én is ott voltam!
Mai taliról kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=8CKgsQ0d26s
Jó kis túra volt. Rájöttem, hogy néha nem egyszerű veletek tartani a tempót . Most nyalogatom az égési sérüléseim
. Amúgy szerintem tuti fék nélkül ment a motoros, nem hiszem, hogy 50es repülőrajta van
.
U.I.: Arrafelé jobban csúsznak a körförgalmak, mint itt Dunakeszin .