Suprabp1
Velünk: 4526 napja
Sziasztok! A holnapihoz én is csatlakoznék! Üdv.
Sziasztok! A holnapihoz én is csatlakoznék! Üdv.
Kár, hogy nem szóltál előbb most értem haza egy kis kőrről
Holnap motorkiállításra mék..
Emberek!!
Holnap is ilyen idő lesz!!
Én mennék valamerre!!
Nem csinálunk megint valami közös vonulást???
szombaton drift-eddzés van Tökölön. hátha érdekel valakit. én lehet, hogy kimegyek, persze szigorúan csak nézelődni
Igen a Mecsek gyönyörű hely mind kirándulni mind autózásra. A Pécsről Orfűre vezeteő út pedig szenzációs! Nehéz rajta betartani a KRESZ-t.. Persze nem lehetetlen.
Hali emberek, tegnap Pécsen jártam.... :-)
Lelki szemeim előtt láttam a napsütésben kanyargó miata sort... nagyon szupi az út tele van kanyarokkal és a tájjal sincs baj... :-)Ha végre vége a télnek és le lehet csapni a tetőt gurulhatnánk arrafelé... egy szezonnyitó kétnaposra...
Bár sokan nem találták a megfelelő ívet.....:-( amit sok fekete ember alakos tábla jelez, de sebaj majd én megyek elől... :-) és vigyázok a tepsi épségre...
Csak sütne már nap....
pusz
Ha jól látom ez a tatai halászati halászléi dolog szombaton 25-én lesz.
Lehet, hogy megnézem. Arrafelé vezet pár kedvenc út.
miféle tatai lehalászás, csak nem sporik vagyunk?
Egyébként meg a f*szom ki van, úgy mennék már veletek pályára és nézem, hogy a ringen okt 24 az uccsó időpont. A Dunára megyek sátorozni, lehet ez is az utolsó lesz az évben. Sajnálom, hogy így üti egymást ez a két kellemes dolog..
Ring!
Bakonyba ráérsz a többi nap is menni!
Borult a négynapos program, csak a tatai lehalászás a fix, pénteken elindulok és vagy a Bakonyban kanyargás, vagy a ringen körözés, még nem tudom. Segítsetek!
Tatán a cukrász fia is miatás. Zöld NB-je van. Sajnos még nem ismerem, de a sütijük nagyon finom, így mindenképp be kellene szervezni
Bakony is , Tata is jöhet
Ide nekem az oroszlánt is!
Engem a tatai resze biztos, hogy erdekel, kb 20 km-re lakom onnan. Fel fogom hivni carpitman-t is o meg tatabanyai ha raer biztos o is atjon!
Okt. 23-án a Bakonyba tervezünk indulni, Bakonybél környékére kanyarvadászni, kirándulgatni (pl.: a Cuha szurdokot megnézni). Majd 24-én este mennénk Tatára, ahol az öreg tavon lehalászás lesz, aki a halászlevet szereti ott a helye. (Már 2 éve járunk oda, ez egy nagy forgatag, eddig még mindig jó volt)
Hátha van kedvetek összefutni...
Ismerősök voltak kirándulni mult szmbaton Dobogókő környékén, de fel sem mentek, mert annyi autó támadta be a helyet, totál sorbanállós lehetett ott fenn.
bár ha most munkanap, talán nem lesznek annyian