GPali
Velünk: 1470 napja
Találka 12:00 Fogarasi úti tesco mögötti mosónál (red car spa)
Úticél pedig egy laza dobogókő
Találka 12:00 Fogarasi úti tesco mögötti mosónál (red car spa)
Úticél pedig egy laza dobogókő
Holnap Valentin
nap! Egyértelműen az autómmal tölteném.
Arra gondoltam, hogy gurulhatnánk egy óvatosat BP és környékén. Valaki vevő volna rá?
Az elmúlt héten Siklóson voltunk a főnökasszonyommal. Ha valakinek, valakiknek van 4 szabad éjszakája, 5 napja, csak javasolni tudom. A Mecseket nem kel bemutatni, van bőven kanyar, Harkány, Villány karnyújtásnyira, a siklósi vár, dzsámi mint kultúrprogram, a Hanna cukrászda szuper, stb...A lényeg a költségek: szállás Hotel Agora 37.500,-Ft/szoba/4 éjszaka. Mindezt olyan reggelivel, estig nem tudtunk enni.Nagyon jó a konyha, nem drága, van menü is. (Menüben ettem kedvenc pacalomat) A hotel kicsit már kopott, de nagyon tiszta, kényelmes, szuper személyzet. 5-6 perc sétával minden elérhető. A fürdő talán 10 perc. A borkóstoló a Grócz pincében volt, visznek-hoznak, ez fogott meg, mert a rendőri jelenlét nagyon erős. Parkolás megoldott, ingyenes.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Pénteken kaptam vissza az autót. Lökhárítót és hűtőt kellett cserélni. Illetve hűtőfolyadékot és klímagázt kellett pótolni Szerencsére a klímahűtőt nem kellett cserélni. Ruzsa Krisztiánnak és Kopinak hála most ismét minden szép és jó az autón.
Nektek pedig még egyszer köszönöm a segítséget! Remélem hamarosan ismét gurulhatunk együtt!
Én tervezek ide menni.
FB-n szerveződik egy ilyen: https://www.facebook.com/events/2690855654528256/
Ez nem kifejezetten mx5, de gurulás és BP közeli
Na, akkor most kell tekerni. Egyébként szuperek a képek.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Határzárási pánik
Ma 1900 Dunaplaza Tesco parkolo ha van kedved idöd gyere ki beszelgetni es egy night cruisingra????