Kérném szépen a videókat
Tudod az elérhetőségemet?
2019 Mazda MX-5 RF
Aug 18 csobánka képek: https://drive.google.com/drive/folders/1bA6D8EdJLpM0DPGCy2FQZO6n_OQaE08O?usp=sharing
Videókat inkább csak az ottlevőknek küldeném, vagy facebookon írjatok rám és küldöm, vagy ilyesmi megoldás működhetne. Esetleg email címek.
Mi tortent? Sikerult eltalalni vmi kovet az uton?
csináltam Zello csatornát 0818mx néven, illetve én az Óbudai Auchannál fogok állni 6ig, és akkor majd megbeszéljük hogy kijöttök arra, és ott csatlakozok, vagy az eredeti helyre visszamegyek.
ha nem is leszünk nagyon sokan esetleg "Zello" nevű app? És akkor lehet mobilneten keresztül beszélgetni útközben mint egy walkie-talkien, meg tárgyalni útvonalat, stb. Nekem már fent van.
ha nem is leszünk nagyon sokan esetleg "Zello" nevű app? És akkor lehet mobilneten keresztül beszélgetni útközben, meg tárgyalni útvonalat, stb. Nekem már fent van.
jó idő esetén ha nem jön közbe semmi megyek.
Szia,
ma voltam arra, a Dobogókői utat szakaszosan javítják, több helyen van lámpás félpályás útlezárás, és két helyen is fel volt marva teljesen a burkolat az egyik helyen még a szokásos letöréseket sem tettek a felmart szakasz elejéhez és végéhez, szóval csak óvatosan
Sziasztok,
Akkor próbáljuk meg, hátha két hétre előre szervezésnél nagyobb az érdeklődés...
indulás: 2020.08.18 kedd 18:00 óra XIII. ker. Révész u. 29
ez után Árpád híd, 10-es út, stb... ismét Csobánkán át Dobogókőig, onnan pedig Esztergom
Akkor ki tud jönni holnap (18-án)? Találkozóra jó a 18:00 Révész utca? Múlt héten voltam ezen az úton, továbbra is a Csobánkai út a legjobb, sajnos a Dobogókői utat javítják, plusz sok a kátyú, de majd vigyázunk... azért még mindig lehet rajta egy jót gurulni...
Megadom a számom, ha valakinek úgy könnyebb egyeztetni: +3670 7789813
Üdv,
Szabolcs
MX-5 RF G184 30th Anniversary Edition
www.zoozmo.hu