Ubal
Velünk: 1383 napja
Pcit korábbi indulás nem megoldható ?!
Pcit korábbi indulás nem megoldható ?!
Sziasztok!
Jövőhét szerdán gurulnánk egy nyárbúcsúztatót: Szentendre - Dobogókő - Esztergom Bazilika. Innen kedvtől/igényektől függően vagy egy Tát-Héreg-Tarján-Zsámbék-BP, vagy egy Visegrád/Lepence-Pilisszentlászló-Szentendre.
Időpont: 2019.09.04. 19:00, indulás kb. 19:30
Hely: Szentendre Interspar parkoló (Dobogókői út 4.)
Gyertek!
1. Susu
2.
3.
Sziasztok!
Jövőhét szerdán gurulnánk egy nyárbúcsúztatót: Szentendre - Dobogókő - Esztergom Bazilika. Innen kedvtől/igényektől függően vagy egy Tát-Héreg-Tarján-Zsámbék-BP, vagy egy Visegrád/Lepence-Pilisszentlászló-Szentendre.
Gyertek!
1. Susu
2.
3.
Sziasztok!
Gyertek!
1. Susu
2.
3.
Sziasztok!
Gyertek!
1. Susu
2.
3.
Sziasztok!
Gyertek!
1. Susu
2.
3.
ha rossz, akkor mondj jobb útvonalat, arra nem szoktam járni, de inkább itt: http://www.miata.hu/forum/?tid=5306&page=2
Sziasztok,
Én Környén becsatlakoznék, KB mikorra értek oda?
A környebányai szakaszt biztosan akarjátok?
Azt tudjuk mikorra kell odaérni.
"A tábor idén 6. alkalommal kerül megrendezésre, ahova - a tavalyi évhez hasonlóan - augusztus 16-án, pénteken 15 órától várnak bennünket. "
Pestről ügyileg én gondoltam egy "laza" körrel leérésre kb 8 kori indulással, az elejét M1 el gyorsítva:
Pestről ügyileg én gondoltam egy "laza" körrel leérésre kb 8 kori indulással, az elejét M1 el gyorsítva:
https://maps.app.goo.gl/1tHzJAYNHNx3Wdv88
Azt tudjuk mikorra kell odaérni.
"A tábor idén 6. alkalommal kerül megrendezésre, ahova - a tavalyi évhez hasonlóan - augusztus 16-án, pénteken 15 órától várnak bennünket. "
Sziasztok!
Tudom, hogy a pénteki balatonfenyvesi kocsiztatásra
még nincsen meg a program, de: Van tervben valami közös gurulás előtte Pestről vagy Veszprémből?
(tudom, hogy nehéz úgy szervezni, hogy azt sem tudjuk, hogy mikorra kell
leérnünk, de szimplán érdeklődöm kíváncsiság szintján)
Sziasztok!
Tudom, hogy a pénteki balatonfenyvesi kocsiztatásra
még nincsen meg a program, de: Van tervben valami közös gurulás előtte Pestről vagy Veszprémből? :)
(tudom, hogy nehéz úgy szervezni, hogy azt sem tudjuk, hogy mikorra kell
leérnünk.)
Köszi mindenkinek aki eljött. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen sokan leszünk
Sziasztok, jövök én is!
1. koteAG
2. GPali
3. Susu
4. NemMate
5. DanielB
6.BSPeter
7. Agyaggalamb -remelem gyulekezo is lesz, mert ugy nez ki nem fogok hetre Budakalaszra erni. Legalabb 20 perc csuszasra szamitok.
8.S2ATI
9.
S2ATI
Sziasztok, jövök én is!
1. koteAG
2. GPali
3. Susu
4. NemMate
5. DanielB
6.BSPeter
7. Agyaggalamb -remelem gyulekezo is lesz, mert ugy nez ki nem fogok hetre Budakalaszra erni. Legalabb 20 perc csuszasra szamitok.
8.
Sziasztok, jövök én is!
1. koteAG
2. GPali
3. Susu
4. NemMate
5. DanielB
6.BSPeter
7. Agyaggalamb
Sziasztok, jövök én is!
1. koteAG
2. GPali