bagoly
Velünk: 1906 napja
Ne kapkodj! Ha bent leszel a kútnál, Veszprémvarsányban, bekanyarodunk Érted. Legkorábban 10-ó 15-p, legkésőbben 10-ó 20-p.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Ne kapkodj! Ha bent leszel a kútnál, Veszprémvarsányban, bekanyarodunk Érted. Legkorábban 10-ó 15-p, legkésőbben 10-ó 20-p.
Akkor tali Veszprém Tesco parkoló.
Mazda mx5 10th anniversary. 1999.
Én azon megyek, de csisszre van idő a talira. Az időpont már megvan Nyúlon és Veszprémben. Mondjuk úgy, hogy integetünk egymásnak, és Te rálépsz a gázra. A csapat java Veszprémben csatlakozik, nekem nem illik késni. Igaz, hogy csak nyomógombos telefonom van, de csöngess rám, akár most is.
1. Bagoly ( szombat/ vasárnap)
2. lui001 ( vasárnap)
3. Pite ( szombat/ vasárnap)
4. Zsombi ( vasárnap)
5. giovanni ( vasárnap)
6. Brit_Mia (ne várjatok meg! Ahol tudok csatlakozom  
7. 4x4y (vasárnap) Veszprém Tesco parkoló.
8.
Mazda mx5 10th anniversary. 1999.
2. lui001 ( vasárnap)
4. Zsombi ( vasárnap)
5. giovanni ( vasárnap)
6. Brit_Mia (ne várjatok meg! Ahol tudok csatlakozom )
7. 4x4y Vasárnap valaki jön a 82-en akkor talizhatunk a Veszprémvarsányi benzinkúton. Időpontot egyeztetünk.
2. lui001 ( vasárnap)
4. Zsombi ( vasárnap)
5. giovanni ( vasárnap)
7. 4x4y Vasárnap
2. lui001 ( vasárnap)
4. Zsombi ( vasárnap)
5. giovanni ( vasárnap)
7. 4x4y (vasárnap) Veszprém Tesco parkoló.
Bocsánat, nem gondoltam, hogy a tihanyi szabad strand étterme már zárva. Semmi gond, Lepke vendéglő törölve, pár száz méterrel délebre a Móló Café vár minket. Ezen kívül még van két kávézó Tihanyban, de ott most túrják fel az utakat. A Móló biztonságosabb. Mivel mindenhol külső padon leszünk, javaslok egy ülőpárnát a csomagtérbe. Én már meggazdagodtam, nem jó érzés, nem akarok hozzájárulni az MNB aranykészletéhez.
Ékszíj, fék rendben?
2. lui001 ( vasárnap)
4. Zsombi ( vasárnap)
5. giovanni ( vasárnap)
7.
Jinba ittai!
Azt hiszem a dátum eldőlt: vasárnap (10.28.) Bízzunk az időjósokban, de főleg a jó időben.
Útvonal: találkozó (esetleg, ha még lenne győri) 82-es út, Nyúl, Mobil benzinkút (az elefántos). INDULÁS: 10 óra. Csatlakozási pont Veszprém, Tesco parkoló, az Aréna mellett 11-kor. Indulás 11ó 10-kor.
A további időbeosztás AS szabvány szerint (Ahogy Sikerül).
Ha valaki olyan képzett, hogy föl tudja tenni a kék csíkot okos-telefonra, kérem tegye meg.
Nyúl - 65km,1óra - Veszprém (Tesco) - 35km,30p - Vigántpetend - 25km,30p - Nagyvázsony, Zánka, Hegyestű - 25km, 25p - Tihany, Móló Café
- 25km, 30p - Veszprém - 75km,1,3ó - Győr.
....És ha mindenki jól érezte magát, egyben hazaért, akkor
Azt hiszem a dátum eldőlt: vasárnap (10.28.) Bízzunk az időjósokban, de főleg a jó időben.
Útvonal: találkozó (esetleg, ha még lenne győri) 82-es út, Nyúl, Mobil benzinkút (az elefántos). INDULÁS: 10 óra. Csatlakozási pont Veszprém, Tesco parkoló, az Aréna mellett 11-kor. Indulás 11ó 10-kor.
A további időbeosztás AS szabvány szerint (Ahogy Sikerül).
Ha valaki olyan képzett, hogy föl tudja tenni a kék csíkot okos-telefonra, kérem tegye meg.
Nyúl - 65km,1óra - Veszprém (Tesco) - 35km,30p - Vigántpetend - 25km,30p - Nagyvázsony, Zánka, Hegyestű - 25km, 25p - Tihany, Lepke étterem
- 25km, 30p - Veszprém - 75km,1,3ó - Győr.
....És ha mindenki jól érezte magát, egyben hazaért, akkor
Bocsi hogy így írok de telefonról nem tudom hogy másolható ????
4. Zsombi (vasárnap)
2. lui001 ( vasárnap)
4. Zsombi ( vasárnap)
5. giovanni ( vasárnap)
6.
Bocsi hogy így írok de telefonról nem tudom hogy másolható ????
4. Zsombi (vasárnap)
A hétvégére tűrhető időt ígérnek. Valaki esetleg egy kis Balaton-felvidék? Győr-Veszprém-Nagyvázsony-Zánka-Tihany-Veszprém-Győr. A hőslelkű rozmárok hozhatnak fürdőruhát is (tihanyi szabad strand), bár a vízhőfokról nincs infóm. Tokkal-vonóval kb 250 km. Veszprémi csatlakozás a TESCO parkolóban, az Aréna mellett.
Kunmadaras szervezője (Halasi) meleg üdvözlettel jó utat kíván. Nem keresztbe szervezés, csak más gumifelhasználás.
Ha valaki jön, kérem itt írjon, nem vagyok FB-tag.
A szélsőséges időpontra tekintettel OFF-os autót, motort is szívesen látunk (LUI!!!!)
Kérem, ha valaki jelentkezik, írja mellé, melyik nap jó neki (P, SZ, V). A többség dönt.
1. Bagoly
2. lui001
3. Pite
4.
Szo/ Vas lenne jó nekem.
Üdv
1. Bagoly / szo,va/
2. lui001 / va./
3. Pite /szo, va./
4.
A hétvégére tűrhető időt ígérnek. Valaki esetleg egy kis Balaton-felvidék? Győr-Veszprém-Nagyvázsony-Zánka-Tihany-Veszprém-Győr. A hőslelkű rozmárok hozhatnak fürdőruhát is (tihanyi szabad strand), bár a vízhőfokról nincs infóm. Tokkal-vonóval kb 250 km. Veszprémi csatlakozás a TESCO parkolóban, az Aréna mellett.
Kunmadaras szervezője (Halasi) meleg üdvözlettel jó utat kíván. Nem keresztbe szervezés, csak más gumifelhasználás.
A szélsőséges időpontra tekintettel OFF-os autót, motort is szívesen látunk (LUI!!!!)
Kérem, ha valaki jelentkezik, írja mellé, melyik nap jó neki (P, SZ, V). A többség dönt.
1. Bagoly
2. lui001
3. Pite
4.
Szo/ Vas lenne jó nekem.
Üdv
kiadta
1. Bagoly
2. lui001
3.
Küldtem az ajánlást, ahogy ígértem. Klubtag vagy már?