CsBeci
Velünk: 1642 napja
Köszi szépen a tippet, akkor azt elkerüljük!
1. CsBeci
2.
Köszi szépen a tippet, akkor azt elkerüljük!
1. CsBeci
2.
Sziasztok,
Szombaton akkor 12.00-kor lenne a találkozó az 56-osok terén, indulás meg 12.30kor. Az útvonal ez lenne: Budakeszi találkozó túra útvonal változtatni, rövidíteni útközben is tudunk rajta.
Atomin tavaly júliusban szervezett ide egy túrát és nagyon jól sikerűlt, a csákvári fagyizót azóta is emlegetem.
Megfelelő lehet ez így vagy változtassunk rajta esetleg?
2008 2.0 NC Coupe Niseko, Galaxy Grey
Sziasztok,
Szombaton akkor 12.00-kor lenne a találkozó az 56-osok terén, indulás meg 12.30kor. Az útvonal ez lenne: Budakeszi találkozó túra útvonal változtatni, rövidíteni útközben is tudunk rajta.
Atomin tavaly júliusban szervezett ide egy túrát és nagyon jól sikerűlt, a csákvári fagyizót azóta is emlegetem.
Én is előszedem szombatra a kocsimat.
Nekem tökéletes!
Azóta még kevesebb parkolóhely van, mint évzárón, de szerintem elférünk.
Sziasztok,
Ha a költöztetés nem változik akkor ki nem hagynám ???? de akkor úgy is írok
Ha nem lesz meg a kocsid, akkor elmegyek Érted!
Pazar lenne! Egy hónapja nem indítottam.
Szuper, nekem mindegy melyik nap! Indulási időpont legyen szerintem olyan 13óra körűl, találkozási pont lehetne az 56-osok tere! Vagy valami ötlet?
Ha Pest környékén, akkor én is benne lennék, vasárnap az ideális
Megvillantod a vadállatot?...kíváncsi vagyok rá , talán tudok jönni. Kb hol,merre?
Szombat nekem jó!
Egy hete úgyis a garázsban pihen
Nagyon-nagyon szívesen mennék!
Félek, hogy nem lesz még autóm....
Ha valami csoda
folytán mégis, akkor mindenképp csatlakozom.
Sziasztok!
Az eddigi időjárás előrejelzés alapján szép napos száraz idő lesz hétvégén! Egy közös átmozgató guruláshoz lenne kedve valakinek?
szép napot!
üdv:
CsBeci
Térképen bal felül klikk a menüre, válaszd a térkép megosztása menüpontot, ott jelöld be hogy rövidített URL-t kérsz és kapsz egy ilyet https://goo.gl/maps/E1iRDvh9ZdR2