enzoauto
Velünk: 1922 napja
Cars and coffee a Camponanal?
Cars and coffee a Camponanal?
Itt a hétvége.. valami mozgas valamerre, valaki.? Most?
Van valaki most a városban (Bp)?
Sziasztok Vasárnapi indulással nem lesz valami gurulás, csatlakoznék ? esetleg valami víz part fele
Szia!
Utána néztem, hétvégéink 3 hétre kilőve, max a jövőhét kedd-csütörtökig (20-22.) működhetne. De az erdélyi túra után összehozzuk ha előbb nem.
Valakik Kőszeg-Felsőőr-Borostyánkő-egyéb osztrák.... stb útvonalon, vasárnap, hétfő, kedd időben? Bozsoki szállással. Most nem csesztek ki velem, mindenképpen megyünk. Nem lesz favágás-rakodás helyette.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Valakik Kőszeg-Felsőőr-Borostyánkő-egyéb osztrák.... stb útvonalon, vasárnap, hétfő, kedd időben? Bozsoki szállással. Most nem csesztek ki velem, mindenképpen megyünk. Nem lesz favágás-rakodás helyette.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Még a hétvégén mentek az ajánlások.
Szia Uno1!
Kriszi90 egy ezüst NB-vel volt, GPali pedig a zöld Impulse NB-vel! Meg Zsombi volt még ott, de Ő már hovatalosan is klubtag lett!
üdv:
CsBeci
Akkor veletek futottunk össze. British Green NB, integettünk is egymásnak
Hitrtelen felindulásból megyünk egy karikát a 11.főút- Szentendre- Lepence völgy- Esztergom- Dobogókő- Csobánka- 10.főút vonalon.
Valakinek van kedve csatlakozni? Mondjuk 1óra múlva?
Én megköszönném Ahogy azoknak is akiktől eddig kaptam
Szia Uno1!
Kriszi90 egy ezüst NB-vel volt, GPali pedig a zöld Impulse NB-vel! Meg Zsombi volt még ott, de Ő már hovatalosan is klubtag lett!
üdv:
CsBeci