BBBB
Velünk: 2830 napja
Meglássuk, milyen napra ébredünk de inkább csak 12h felé!!!
B.
Meglássuk, milyen napra ébredünk de inkább csak 12h felé!!!
B.
Valaki holnap az állítólagos jóidő és a nyári gumik megtisztelésére egy gurulás?
hívlak !
nekem bármikor jó, délelőtt is. hányra gondoltál? 10től? 11től?
nekem ok lehet ha fél napra megyünk. délelőttöt preferálnám, mégvalaki?
Valaki holnap Bp-ről a környéken egy kis gurulás? Pilis-Dobogókő-Esztergom?
Mondjuk úgy hogy 80% körül, de impresszîven megy a piros matchbox el kell ismerni, és irigylem a lángnyelveket, olyan nekem is kell
egy élmény volt!!
Én is nagyon köszi a gurulást. Szerintem állat volt Már hiányzott a tempó, bár ezzel a sok lommal az úton meg a téli gumikkal még nem volt az igazi, de bemelegítésnek és fék-megölésnek tökéletes volt. Szegény Porschés és BMW-s pajtik nagyon elképedve lesték a gépeket.
Egyébként hazafelé meglepően egyenlően gyorsult az M0-n a két autó. Vagy csak félgázon mentél?
Egész jól letoltuk a porsches amatőr műkedvelő kézműves klub tagjait - nem igazán értették a történetet amikor a matchboxok elmentek mellettük lejtmenetben
Sajnos nagyon "koszos"/porosak az utak, elég sok kőakadállyal, így csúszós még, szóval ésszel kell körözni, de élmény volt elővenni az autót és elégetni a télen félig poshadt benzint
köszi a szervezést!
Egész jól letoltuk a porsches amatőr műkedvelő kézműves klub tagjait - nem igazán értették a történetet amikor a matchboxok elmentek mellettük lejtmenetben :)
Sajnos nagyon "koszos" porosak az utak, elég sok kőakadállyal, így csúszós még, szóval ésszel kell körözni, de élmény volt elővenni az autót és elégetni a télen félig poshadt benzint :)
köszi a szervezést!
Sziasztok!
Nagggyon király volt a mai gurulás! BBBB és WarLock tolták rendesen, nekem Pilisszentlászló után kellett pár durvábbat fékeznem igy aztán összességében fékjeim kicsit túlmelegedtek, vissza kellett vennem a tempóból. (Holnap végre a hátsó EBS szett is felkerül). Bocsi srácok, hogy Szentendrénél le kellett lépnem (szerettem volna dumálni egyet), de egy kollégám szólt hogy nála van az új autója és azt meg kellett néznem!!! Egy GT-R Szerintem ez mindent elmond. Egy külön dimenzió az az autó. Ha valakinek van rá lehetősége, utasként is ÓRIÁSI élmény! 0-100 2,8s Nyakam eltört, szemem kiesett!!! Fantasztikus.
Szép estét !!!
Ja, ez lemaradt....
Sziasztok!
Nagggyon király volt a mai gurulás! BBBB és WarLock tolták rendesen, nekem Pilisszentlászló után kellett pár durvábbat fékeznem igy aztán összességében fékjeim kicsit túlmelegedtek, vissza kellett vennem a tempóból. (Holnap végre a hátsó EBS szett is felkerül). Bocsi srácok, hogy Szentendrénél le kellett lépnem (szerettem volna dumálni egyet), de egy kollégám szólt hogy nála van az új autója és azt meg kellett néznem!!! Egy GT-R Szerintem ez mindent elmond. Egy külön dimenzió az az autó. Ha valakinek van rá lehetősége, utasként is ÓRIÁSI élmény! 0-100 2,8s Nyakam eltört, szemem kiesett!!! Fantasztikus.
Szép estét !!!
1óra múlva Bécsi út Shell kút (kifelé oldalon)
1óra múlva Bécsi út Shell kút?
Akár!!!
Benne lehetnék
Ma esetleg valaki nyitott-tetős gurulás Pest megyében?
Szia és köszi az értesítést! Nagyon jó móka volt tavaly is. Már regisztráltam is.