P.G.
Velünk: 4712 napja
Rendben akkor budakalász Meki parkoló
Kb mikor értek oda? 3:15?
Szerintem 3 -ra ott vagyunk! 3:15 -kor indulunk!
De hol az a fránya napsütés???
De hol az a fránya napsütés???
Rendben akkor budakalász Meki parkoló ;)
Ok, akkor vagy menet kozben becsatlakozhatnal a budai alsorakparton, v utana a szentendrei uton, v akkor a Budakalaszi meki parkolo! Ott mindenkepp megallunk egy 5-10 percre, mert otthagyunk egy kocsit.
大使館
Ok, akkor vagy menet kozben becsatlakozhatnal a budai alsorakparton, v utana a szentendrei uton, v akkor a Budakalaszi meki parkolo! Ott mindenkepp megallunk egy 5-10 percre, mert otthagyunk egy kocsit.
Ha jó idő lesz szerintem becsatlakozok én is.
Én a 13 ból mennék szóval valahol menet közben lépnék be
Aham, én is kicsit szkeptikus vagyok kicsit az ablakon most kinézve. Én a Hengermalom út 49. -ből indulok fél 3 -kor, idejössz? Utána budai alsórakparton megyek végig.
大使館
Aham, én is kicsit szkeptikus vagyok kicsit az ablakon most kinézve. Én a Hengermalom út 49. -ből indulok fél 3 -kor, idejössz? Utána budai alsórakparton megyek végig.
Szia!
Nagy ötlet, állítólag 20 fok lesz (ezt ma még nem hiszem el, ahogy kinézek az ablakon).
Nekem lenne hozzá kedvem, az időpont is megfelelő, de persze bármi közbejöhet, ezért 90%-ra ígérem. És találkozhatunk már a 11. kerületben is, én is arról jönnék.
大使館
Nekem lenne hozzá kedvem, az időpont is megfelelő, de persze bármi közbejöhet, ezért 90%-ra ígérem. :) És találkozhatunk már a 11. kerületben is, én is arról jönnék.
Sziasztok! Holnap (kedden) munka után megyek egy Szentendre-Lepence-Visegrád és vissza kört. Fél 3 körül indulok a 11. ker -ből, kb. 3 -ra vagyok a Budakalászi Auchan -nál a Meki parkolóban. Ha valaki jönne még szuper lenne! Üdv, PG.
Rohadt jó idő van.. valaki akar ma gurulni egyet?
Köszi, akkor sajnos ezt ki kell hagynom, pedig nagyon tetsze az út!
Mérjétek fel a terepet, legközelebb megyek én is!
:D Csorba-to vasarnap lesz, 4-5 mx5 Debrecenbol, 1 Pestrol. 9.30-kor Miskolcon van tali itt:
https://goo.gl/maps/NmFqJQgPjpP2
Dani
Próbálnám összeszedni a hétvégi programokat:
Péntek:
lesz valami? Én délután mennék
szombat:
1) mazda klubb szetonzáró
2) szlalom futam talán?
3) valahol olvastam egy csorbatavi kirándulást, de nem tudom mikor lenne
4)???
Vasárnap:
??
Egyébként lesz valami pályázás mostanság?
jó, én meg azt flasheltem, hogy pénteken lesz :D
Money won is twice as sweet as money earned
Benéztem köszi