Bird
Velünk: 5530 napja
hozáteszem azért kinézhettél volna!! Egy kis tapasztalat gyüjtés céljából!
hozáteszem azért kinézhettél volna!! Egy kis tapasztalat gyüjtés céljából!
Sorry ,hogy nem hívtalak vagy egy sms-t nem küldtem
Még annyival kiegészíteném eme kis helyzetjelentést, hogy a nyugati fele kerültünk és nem csak az éteremnél néztek összerántott szemöldökkel, hanem amerre csak mentünk.
Mindenhol nyikorgás, lámpáknál gyorsulgatás és még sorolhatnám.
Volt egy pár piros lámpán még a vége átcsúszik szitu, de alapjába véve végig vandálkodtunk a városon.
Egyébként nem feltétlen volt baj, hogy nem autóztunk olyan nagyot.
Nekem jólesett csak úgy dumcsizni szépen ráérősen
Nabaszki... pedig kétszer is ott mentem végig, de nem is néztem... gondoltam onnan úgyis továbbállás van, pedig felemelhettem volna a telefont, kábé 3 számot is ismertem... Na mindegy, legközelebb :-)
Hát bejött az a 10%, amit arra tippeltem, hogy két és fél óra alatt nem sikerül megfelelő koktélruhát találni a budapesti plázákban... kb. n9-re értünk oda és már csak tucatnyi pizzafutárra néztek le történelmünk nagy alakjai :-(
Remélem azért kellemes gurulás sikeredett - a múltkori Pákó CC után talán Győzike Lambót autózott körbe Atom? Beszámolót, pls!
Hm, bakker! Én ill. bocsána mi, nyolc után 3 perccel érkeztünk és nem volt miata a téren. Csak egy csapat Vespas. (átkozódtam is, hogy egyszer vagyok (majdnem) pontos, akkor is otthagynak...) Egy gyors telefonhívás és kiderült, hogy a csapatot elhajtotta a jard és a felvonulási tér parkolójába húzódtak. Ott dumáltunk kb f10-ig! Hasznos ám a mobil!
Ezután átraliztunk a Vécsey utcában lévő Marzano Pizzériába, ahol fogyasztottunk egy keveset. A megérkezésünk, na az nem volt büszkeségre okot adó, csikorgás nyikorgás kíséretében álltunk meg a járda mellett, ahol lehet mondani rosszalló pillantások kisérték parkolásunkat. De azért távozáskor helyben pörögve fordult meg mindenki.... Ha már parasztnak néztek minket, mind1 volt...
Szóval nagy csapatás nem volt, inkább sok duma. Én csak inkább figyeltem ezúttal.
Jah, egy fontosat kihagytam: legyorsult egy enivörzöri.... Azóta se térek magamhoz!
Hát bejött az a 10%, amit arra tippeltem, hogy két és fél óra alatt nem sikerül megfelelő koktélruhát találni a budapesti plázákban... kb. n9-re értünk oda és már csak tucatnyi pizzafutárra néztek le történelmünk nagy alakjai :-(
Remélem azért kellemes gurulás sikeredett - a múltkori Pákó CC után talán Győzike Lambót autózott körbe Atom? Beszámolót, pls!
Nyóckó
Golfalfawhiskytangoechobravo
Roger :-)
20:00 Zulu alfabravocharlie, Hősök
1 Matt
2 Gyéé
3 Atom
4 Atomné
5 Klem-S
6 Bird
7 obela (90%)
Akkormostmivanakkor?
20:00 Zulu alfabravocharlie, Hősök
1 Matt
2 Gyéé
3 Atom
4 Atomné
5 Klem-S
6 Bird
Ja, és valaki hívja föl a Madarat, mert itt fog csipogni, hogy ígymegúgy! :D
:P
Akkó 8 Hősök?
Igazából azért árultam,hogy vehessek egyet németből
De rájöttem,hogy feledékeny vagyok ezért állandóan más autójába akarnák beszálni