Krisz41
Velünk: 2136 napja
Sziasztok, új vagyok itt de ha nem bánnátok akkor én is csatlakoznék.
Krisz
Sziasztok, új vagyok itt de ha nem bánnátok akkor én is csatlakoznék.
Krisz
Hi,
Annyit beszéltünk már korábban a Gokart-ról, hogy talán végre el is mehetnénk már ?!
A
Hali.MX5-ben nincs elég gokart érzet? :D amugy én benne lennék
Hi,
Annyit beszéltünk már korábban a Gokart-ról, hogy talán végre el is mehetnénk már ?!
A
Sziasztok! Én szívesen csatlakozom hozzátok Sopronból.
Egy találka pont?
Gyere!
Itt próbálom felszedni barátom,
https://www.google.h___86397,16.5934272,18z
majd Kópházánál megyünk ki, osztrák oldalon tankolok, és mehetünk!
Indulás terén egy kis rugalmasságot kérnék, próbálok 10ó-nál nem később indulni a jelzett parkolóból.
Szervusztok!
Holnapra 33-36 fokot mond, én meg utálom a meleget, és földrajzórán azt állították, hogy magasan hidegebb van
pedig magasabban közelebb leszünk a Naphoz, ami ugye meleg, nah mindegy...
9.45-10ó közt szeretnék indulni Sopronból, kb 300/370km, 5- 6,5ó útvonaltól függően, nagyobb megállás nélkül
Hmm..ha előbb tudtuk volna?...Így csak jó utat kívánunk Csabi! Talán legközelebb ha pár nappal előbb tudnánk..
Sajnálom, ma délelőtt 10ó körül derült ki, h soproni barátom ráér, de még csak most rakom össze a kocsit, nem biztos, h menni fogunk
Amúgy Ernő is jönne, úgyhogy holnap terepszemle, aztán mehetünk ismét többen, a már felderített környékre!
Szervusztok!
Holnapra 33-36 fokot mond, én meg utálom a meleget, és földrajzórán azt állították, hogy magasan hidegebb van
9.45-10ó közt szeretnék indulni Sopronból, kb 300/370km, 5- 6,5ó útvonaltól függően, nagyobb megállás nélkül
Hmm..ha előbb tudtuk volna?...Így csak jó utat kívánunk Csabi! Talán legközelebb ha pár nappal előbb tudnánk..
Szervusztok!
Bocsánat . 0630 9222299 én holnap szombaton reggel 6 órától 24h ig szabad vagyok ma 16h tól is.
Harley nem tudom a számod. :D adatlapod elég szegényes :P képet is tehetnel Fel :P// Smith meg pontosan én se tudom mert délelőtt garázs ajtót csinálok de ebéd után gondoltam valamikor
Miata Garage(Robi&Ricsi)
Harley nem tudom a számod. :D adatlapod elég szegényes :P képet is tehetnel Fel :P
Hétvégén van kedve valakinek egy vízparti gurulashoz? Budapest - Velencei tó lenne a tervem egy kis csobbanással egybe kötve? aztán fel lehetne gurulni a.Bence hegyi kilátóhoz egy kép erejéig.
Mikor is lesz ez??
hali.Mint minden Pénteken most is lesz Lurdyzás este.mivel én nem tudok menni külföldre való utazás miatt,így gondoltam még most kiírtam,mert kakucson többen érdeklődtek felőle.este 9 fele még valószínüleg magyar oldalon leszek,így hívhattok ha nem találjátok a Mazdás csapatot.UFF és jó szórakázást