kacsa
Velünk: 2833 napja
Robuss! Nekem lenne kedvem "bandázni" kérlek csengessél rám vissza hívlak,másról is szeretnék veled beszélni . köszi üdv L Gábor /Harley/
Robuss! Nekem lenne kedvem "bandázni" kérlek csengessél rám vissza hívlak,másról is szeretnék veled beszélni . köszi üdv L Gábor /Harley/
Hétvégén van kedve valakinek egy vízparti gurulashoz? Budapest - Velencei tó lenne a tervem egy kis csobbanással egybe kötve? aztán fel lehetne gurulni a.Bence hegyi kilátóhoz egy kép erejéig.
Miata Garage(Robi&Ricsi)
Én még kocsit szerelek
Mikor ? Hol?
Ma délután/este kéne egyet gurulni a városban (BP.) vagy a környéken vagy fotózás? Csatlakozik valaki?!
Negatív, nem szóltam
Ma délután/este kéne egyet gurulni a városban (BP.) vagy a környéken vagy fotózás? Csatlakozik valaki?!
Még az is lehet ...
Senkivel nem találkoztam Tökölön viszont nehezen de felismertem kacsa a kis rejtőzőt:D kurva jó lett... Jó ez a szín.
Miata Garage(Robi&Ricsi)
Szervusztok!
Ma délután tervezek menni Szentendre-Lepence-Szob-Kemence-Diósjenő-Esztergom útvonalon.
Valaki társul esetleg?
Sziasztok. Jövök én is ,találkozunk valahol?
en is megyek )
én megyek szerintem:D
Miata Garage(Robi&Ricsi)
Ma valaki,lóerők éjszakája?
Hali.ma este egy kis lurdy?en 8 fele pottyanok ki.aki nem volt meg az csirgessen meg es elnavigalom a parkoloban
Péntek este egy kis karika?
Honnan? Mikor?
Honnan? Mikor?