Pampalini
Velünk: 3269 napja
Én vasárnap érnék rá egy gurulásra! Ha tényleg napos száraz idő lesz, akkor kellene menni egyet! Valaki még?
Black Sushi
Én vasárnap érnék rá egy gurulásra! Ha tényleg napos száraz idő lesz, akkor kellene menni egyet! Valaki még?
Black Sushi
Délután mentem egy Lepencét is. Pilisszentlászlótól Visegrád felé durván jeges volt az út a hegyen (2-3cm vastagságban)! Tudom, a természetvédelmi besorolás miatt itt nem sóznak, de már 30km/h-nál 2ben gázelvételre is már megindult a feneke. Különben az utak nem vészesek, több kátyúra számítottam. Remélem ez így is marad.
Idézném Rolit, mikor megvette a kocsit: "Én nem használom ám télen, garázsban áll" :-)))))))))))))))))))))
Szombaton hideg tavaszi idő volt erre, utak szárazak voltak! Csak a hegyen volt száraz sómentes jég!
Black Sushi
Délután mentem egy Lepencét is. Pilisszentlászlótól Visegrád felé durván jeges volt az út a hegyen (2-3cm vastagságban)! Tudom, a természetvédelmi besorolás miatt itt nem sóznak, de már 30km/h-nál 2ben gázelvételre is már megindult a feneke. Különben az utak nem vészesek, több kátyúra számítottam. Remélem ez így is marad.
Idézném Rolit, mikor megvette a kocsit: "Én nem használom ám télen, garázsban áll" :-)))))))))))))))))))))
Szombatra valami jövés-menés, ha olyan az idő?
Üdv, B
Üdv, B
Black Sushi
Délután mentem egy Lepencét is. Pilisszentlászlótól Visegrád felé durván jeges volt az út a hegyen (2-3cm vastagságban)! Tudom, a természetvédelmi besorolás miatt itt nem szórnak, de már 30km/h-nál 2ben gázelvételre is már megindult a feneke. Különben az utak nem vészesek, több kátyúra számítottam. Remélem ez így is marad.
Most értem haza! De mehetek mégegyet!
Black Sushi
Mikor kb?
Megyek egy Bajna-Esztergomot! :-)
Mikor??
Megyek egy Bajna-Esztergomot! :-)
Black Sushi
köszöntem! felvetem az utasomnak ha kidobja végre az ágy... aztán meglátjuk
Gyertek at keszire a mekihez, onnan mehetünk Esztergom fele az Üvegtigris érintésével pl
feljöttem Pestre barátomhoz, és mi akarunk menni ma egy kört. mérete attól függ, mikor tudunk elindulni, mert alapvetően lassú vagyok
a forrócsokit mi inkább fogyasztanánk valami dombosabb helyen
Kisebb kör
Pest-Lepence-Esztergom-Pilisszentkereszt (vagy fordított sorrenden)
a nagyobb kör
Pest-Esztergom-Börzsöny-Cserhát-Mátra-M3-Pest, mert arra még sosem voltam
feljöttem Pestre barátomhoz, és mi akarunk menni ma egy kört. mérete attól függ, mikor tudunk elindulni, mert alapvetően lassú vagyok
Kisebb kör
Pest-Lepence-Esztergom-Pilisszentkereszt (vagy fordított sorrenden)
a nagyobb kör
Pest-Esztergom-Börzsöny-Cserhát-Mátra-M3-Pest, mert arra még sosem voltam
Fiúk lányok, holnap egy forrócsokival összekötött gurulós beszélgetős, ami tetszik?
Nem tudom mennyire sikerül összeszaladni az embereknek, de elviekben Budakeszin a Mekinél találkozunk. Még minden lehetséges, de a semmi sem is.
Ha fel tudok kelni a céges karácsonyi móka után holnap én is benne lennék valamiben, de akár összeköthetnénk a jótékonyásgi gurulássasl is, nem?
mi szívesen várunk mindenkit leszünk egy páran,jó hangulatu társasággal