Pampalini
Velünk: 3272 napja
Nagyon jó az ötlet, sajnos nekem az a hétvége legénybúcsú miatt kiütve

Bocs az OFF-ért!
Black Sushi
Black Sushi
Szia Levi!
Én is mennék, de a hétvégén ott nagy a tömeg és nagy a forgalom is. Menjünk inkább hétközben. Aug. 22. ???? Akkor még szabin vagytok?
Program ajánló:
- Nagyrédei borászat ( közkedvelt export borok beszerzése )
- Lillafüredi pisztrángetelepi ebéd
- Egri fagyizás a Dobó cukrászdában
Black Sushi
Nitzer, szerintem ne a 4 napos ünnep közepére szervezd, sokan elutaznak ilyenkor, pl. mi is.
Pedig mennék nagyon!
oke, akkor atrakjuk kesobbre :-)
.
Ez igaz, én is mennék, de 18-án pl. LGT koncert lesz Alsóörsön, már foglalt. Vagy legyen az az úticél! Még van jegy, szerintem.
Nitzer, szerintem ne a 4 napos ünnep közepére szervezd, sokan elutaznak ilyenkor, pl. mi is.
Pedig mennék nagyon!
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992
Szombaton is többször szóba került, hogy mikor megyünk Lillafüredre.
Mit szólnátok most vasárnap, 18-ához?
Találkozó:
Bp., M3 kivezető, Schell kút 10 óra.
Indulás: 10.30.
1. Nitzer
2.
Szombaton is többször szóba került, hogy mikor megyünk Lillafüredre.
Mit szólnátok most vasárnap, 18-ához?
Találkozó:
Bp., M3 kivezető, Schell kút 10 óra.
Indulás: 10.30.
1. Nitzer
2.
.
Ma este 17:30- 18:00 között találkozás Budakalászon, Auchan parkoló és 18:00-kor indulás
Budakalász- Esztergom- (esetleg kis Szlovákia)- Visegrád-Lepence (esetleg laza vacsi)- Budakalász
1. szroli
2. Narancs (inkognito most nem szamit )
3.
Black Sushi
Sokkal jobban jársz egy Nassfeld-Pontebba-Chiusaforte-Bovec-KranjskaGora útvonallal. Nincs 33eur belépő és nincs tömeg sem. Bár a gleccsert nem tudod megnézni az igaz. Ha mindenképp Grossglockner, akkor hazafelé gyere erre amit írtam, nagyon megéri, az út is jó.
Megjártam Grossglocknert múlt hét végén, hát gyönyörű volt. Kisebb Miata talit is összehoztunk Edelweiss hegy csúcsán a kilátónál, német barátaink mellém parkoltak, igaz, bekerült a csoportba egy Prorsche 911 is, de nem bántam, mert őt is imádom.
Igazándiból útvonalterv nélkül eléggé későn indultam el, másfél napba már nem fért bele az általad javasolt útvonal, talán majd legközelebb... Az autó is nagyon jól bírta, egyszer ugyan majdnem megfőztem a motorját 23%-os emelkedőn egy Stilo mögött araszolva, de épphogy felérve a tetőre, sikerült lehúzódnunk, ahol kicsit megpihenhettünk.
Sziasztok!
Vasárnap esti közös gurulás? Hátha valaki még ráér?
Melegre és az F1-re való tekintettel később találkoznánk.
Konkrétan erre gondoltam:
Vasárnap (2013.07.28.)
- 17:30- 18:00 között találkozás Budakalászon és 18:00-kor indulás
Útvonal a szokásos (és unalmas ):
Budakalász- Esztergom- (esetleg kis Szlovákia)- Visegrád-Lepence (esetleg laza vacsi)- Budakalász
1. szroli
2. Narancs (inkognito most nem szamit )
3.
Sziasztok!
Vasárnap esti közös gurulás? Hátha valaki még ráér?
Melegre és az F1-re való tekintettel később találkoznánk.
Konkrétan erre gondoltam:
Vasárnap (2013.07.28.)
- 17:30- 18:00 között találkozás Budakalászon és 18:00-kor indulás
Útvonal a szokásos (és unalmas ):
1. szroli
2.
3.
Black Sushi
Akkor..?
Hát én egész délután frisítgettem a böngészőt, nem írtatok, így gondoltam leves. Pedig mentem volna szívesen.
Sziasztok! Változott a családi program, ezért én ma nem tudok menni. Viszont letesztelem a lillafüredi pisztrángot, hogy érdemes-e ezért külön eljönni, remélem olyan mint tavaly.
.
Nektek jó gurulást!
Ez jó döntés!
( már mint a lillafüredi..)