lui001
Velünk: 2990 napja
schossberg , vagy turi kastély , ez volt az első gurulásoma a márkatársakkal
OK,de próbállak beazonosítani...mert én is ott voltam csak nem tudom TE ki vagy? NB ,NC ,szín stb..
OK,de próbállak beazonosítani...mert én is ott voltam csak nem tudom TE ki vagy? NB ,NC ,szín stb..
Verádó
sziasztok, új miata tulajdonosként probálom követni merre jártatok , de ezt a linket nem sikerült elérnem , a mult heti Kastélyos túra elsőnek jó volt , de ha ausztria irányában mennétel legközelebb szoljatok , rám ott lehet számitani , évek ota oda járok motorozni üdv. Verádó
Szia verado!
kár,hogy a tegnapira nem jöttél mert ez is nagyon klassz volt!...igaz..így Neked nem kell futóművet javítanod..
A kastéy túrán Te melyikkel voltál?
Szia!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat a találkozón. Most sikerült képeket készíteni, és ide töltöttem fel néhány képet:
https://ms.dension.com:44...case/miata.hu/Selmecbanya
Remélem, hogy sikerült letölteni!
Üdv
Nagyon jók a képek ügyesek vagytok!...ennyi képet még magam sem készítettem a járgányomról Kedvenc a visszapillantóban készült és a Kemencei szakaszon erdőben sorra virító féklámpák..Teljesen profi! Köszike!
sziasztok, új miata tulajdonosként probálom követni merre jártatok , de ezt a linket nem sikerült elérnem , a mult heti Kastélyos túra elsőnek jó volt , de ha ausztria irányában mennétel legközelebb szoljatok , rám ott lehet számitani , évek ota oda járok motorozni üdv. Verádó
Verádó
Szia!
Mi is nagyon jól éreztük magunkat a találkozón. Most sikerült képeket készíteni, és ide töltöttem fel néhány képet:
https://ms.dension.com:44...case/miata.hu/Selmecbanya
Remélem, hogy sikerült letölteni!
Üdv
Jövőhéten vagy máskor..egy (korábbi )indulással esetleg megismételhetnénk, vár látogatással stb....
vélemény?
Tanulságok:
Árvíz idején ne a kat.védelem ügyeletét hívd, mert nincsenek képben.
Szlovákiában több a kátyú mint itthon.
Ezeket leszámítva jót gurultunk, köszi mindenkinek!
Black Sushi
Köszi Szroli a vezetést és mindenkinek akik e csodás naphoz adták magukat!
remélem mindenki épségben hazaért!
Jó pihit!!!
Megvárunk mindenkeppen.
Black Sushi
Szia!
Aldi parkoló, Budaőrs, én 9:30 ra tudok kiérni!
Találkozunk
Hali!
Köszönöm az infókat Mind kettőtöknek!
Akkor Aldi parkoló 9-9.30! és...Go
Igen tudod gondoltam erre! Átkell picit tervezni az útvonalat..
Magyar oldalon az Ipoly melett fel Parasapusztáig? Szép és jó az út is, tiszta hullámvasút
Most beszéltem az esztergomi polgármesteri hivatallal, a Mária Valéria híd mindenesetben járható marad mindkét irányban, mivel egész magasan van. Viszont a megközelítés változott: csak a Táncsics utcán keresztül, melyet ideiglenesen kétirányosítottak.
Akkor maradna az eredeti terv.
Találkozzunk Budaörsi Dechatlon parkolóban, 9:00-9:30 között, indulás 9:30-kor.
Lehet, hogy le lesz zárva a parkoló, mert ott lesz 10 órától az éves nagy Volvo találkozó.
Köszi a hasznos infót!
Akkor találkozhatunk Budaörsön az ALDI parkolóban (térkép)
9:00-9:30 között, indulás 9:30-kor.
Black Sushi
Magyar oldalon az Ipoly melett fel Parasapusztáig? Szép és jó az út is, tiszta hullámvasút
Most beszéltem az esztergomi polgármesteri hivatallal, a Mária Valéria híd mindenesetben járható marad mindkét irányban, mivel egész magasan van. Viszont a megközelítés változott: csak a Táncsics utcán keresztül, melyet ideiglenesen kétirányosítottak.
Lehet, hogy le lesz zárva a parkoló, mert ott lesz 10 órától az éves nagy Volvo találkozó.
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992
Black Sushi