Gabeszpapa
Velünk: 4099 napja
Mi holnap mennénk egy kisebb karikát.
Odamegyünk 14 órára a Dunakeszi Auchan parkolójába.
Indulás: 14.30.
Cél: Diósjenő-Kemence-Diósjenő.
A hetfo engem is erdekel!
.
Helo! Én Pedig hétfőre. Ki van benne??
Hali!
A mai napra én ezt terveztem:
Biatorbágy- Esztergom-Kemence-Verőce-Márianosztra-Esztergom-Visegrád-Lempence-Budakalász (kb. 200km)
Én is kb. 2-3 között indulok (nincs kedvem Dunakeszire átmenni a városon), de majd remélem, összefutunk valahol. Ha esetleg nem gond, akkor gyertek Bia felé és induljunk innét. Vagy találkozhatunk az esztergomi tesco előtt is.
Bocsi én ezt vasárnapra gondoltam.
Black Sushi
Hali!
A mai napra én ezt terveztem:
Biatorbágy- Esztergom-Kemence-Verőce-Márianosztra-Esztergom-Visegrád-Lempence-Budakalász (kb. 200km)
Én is kb. 2-3 között indulok (nincs kedvem Dunakeszire átmenni a városon), de majd remélem, összefutunk valahol. Ha esetleg nem gond, akkor gyertek Bia felé és induljunk innét. Vagy találkozhatunk az esztergomi tesco előtt is.
Black Sushi
Mit szóltok a dunakeszi talalkozashoz mondjuk 2-3 körül, és utána lenyomjuk az Ordune kört, amit a múltkor belinkeltél! Közbe egy fagyi Verőcén! Vélemény?
Letoltottem a GPSembe egy kanyargos motoros turat. Netto 4 ora vezetes. A Duna nyugati oldalan fel Szlovakiaba, ott ebed, aztan a keleti oldalon vissza. Most vasarnap 10-kor tervezunk elindulni a 9. Keruletbol. Ha valaki csatlakozna, jelezzen mailen vagy telefonon es osszefutunk.
nekunk sajnos csak a hetfo jo
Hétfő nekem is jónak tűnik!
Holnap szívesen csatlakoznék valamerre.. akinek a vasárnap jó! Mert nekünk sajna a hétfő nem jó
Szép napot mindenkinek!
Nekem lehet, hogy jó lesz a holnap, mert az egyik gyerkőc beteg lett, így ugrott az családi elutazás . Ja a jó fagyi Verőcén van.
Black Sushi
Holnap szívesen csatlakoznék valamerre.. akinek a vasárnap jó! Mert nekünk sajna a hétfő nem jó
Szép napot mindenkinek!
nekunk sajnos csak a hetfo jo
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992
Sőt. Mit szóltok holnap (vasárnap) kora du egy fagyi nagymaroson? Ami a múltkor kimaradt! Vélemények?
Nekem sajnos nem jo ma
Vasárnap/hétfőn valaki valami??
Szép idő lesz reméljük
)
Greg
Nekem jaú!
Nekünk már nem jó. Mikor jöttök visszafelé és merre?
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992
Nekem jaú!