Matt
Velünk: 4880 napja
A hét vége felé már megint ordas kánikulát mondanak. Mit szólnátok ha egy esti, hűsítő kis kanyarvadászat keretében járnánk be ezt az útvonalat?
A hét vége felé már megint ordas kánikulát mondanak. Mit szólnátok ha egy esti, hűsítő kis kanyarvadászat keretében járnánk be ezt az útvonalat?
Sziasztok!
Az esti gyerekautóztatási útvonalaimból összeállítottam egy kisebb kört, arra az esetre, ha már megunjátok a Budakalász- Esztergom- Visegrád- Szentendre útvonalat.
(Egyszer mehetnénk egy össznépit is)
Üdv!
Wow, remek ötlet!
milyen kipu rendszer van Nitzer autojan? vagy gyari csak intake hangot hallani? jol szol.
Sziasztok!
Az esti gyerekautóztatási útvonalaimból összeállítottam egy kisebb kört, arra az esetre, ha már megunjátok a Budakalász- Esztergom- Visegrád- Szentendre útvonalat.
(Egyszer mehetnénk egy össznépit is)
Üdv!
Black Sushi
Pár képet dobok ide a szombati menésről. Az átkelés:
Szroli hajmeresztő mutatványa utáni kupaktanács:
rrkoszi a hetvegi kis piritast. eddig en meg nem mentem bele kanyarba negy csuszo kerekkel, nem eloztem zarovonalon masodikban tiltason porgo motorral. hat volt adrenalin. megyek legkozelebb is, de most mar tudom hogy eggyel mindig visszabb kell kapcsolni.
Levi forog Rétságon... Ez a Kemence - Diósjenő elég jó, kis helyismerettel lehet könnyebben vettünk volna a visszafordítót :D
Az útvonalat megbeszéljük.
1. Nitzer + kolleganő
2.Sziszi600 (kb 90%)
3. abence (háromnegyed 2kor indulok a Kálvin térről, sietek)
4. Szroli (99%, 14 óra nem korai ebben a melegben?)
5. Ordune (de nagyon korai, ezért csak odanézek)
6.
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992
Akkor találkozó a budakalászi Corá-nál, holnap, szombaton 14 órakor.
1. Nitzer + kolleganő
2.Sziszi600 (kb 90%)
3. abence (háromnegyed 2kor indulok a Kálvin térről, sietek)
4. Szroli (99%, 14 óra nem korai ebben a melegben?)
5.
Black Sushi
Kanyargós és forgalommentes utat nektek! Sajnos "derekas" teendőim miatt most ez kimarad.
Akkor találkozó a budakalászi Corá-nál, holnap, szombaton 14 órakor. Az útvonalat megbeszéljük. 1. Nitzer + kolleganő 2.Sziszi600 (kb 90%) 3. abence (háromnegyed 2kor indulok a Kálvin térről, sietek) 4. |
1. Nitzer + kolleganő
2.Sziszi600 (kb 90%)
1. Nitzer + kolleganő
2.
.
Akkor menjünk a budakalászi Cora-tól a fóti Cora-ig, oké? Az tényleg nem sok... :P
Oké! Feltéve, ha útba esik Esztergom és Kemence
.
Akkor menjünk a budakalászi Cora-tól a fóti Cora-ig, oké? Az tényleg nem sok... :P
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992