Pampalini
Velünk: 3269 napja
Jún. 9. vagy 10.?
Black Sushi
Jún. 9. vagy 10.?
Black Sushi
Mi is nagyon élveztük! Már várjuk a következőt. Ordune említettél egy "kellemes" szlovákiai útvonalat is. Mikor megyünk?
Szinte bármikor mehetünk
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992
Mi is nagyon élveztük! Már várjuk a következőt. Ordune említettél egy "kellemes" szlovákiai útvonalat is. Mikor megyünk?
Black Sushi
miért is nem szoktatok Győr fele is lejönni? Mindig Visegrád?
Örülök, hogy tetszett az útvonal, tényleg jót gurultunk.
Külön öröm, hogy a vas is remekül szuperált.
A videót próbálom 180 fokkal elforgatni, hogy feltehessem, de nem nagyon haladok vele.
Örülök, hogy jól sikerült a közös gurulás!
Holnap nem akar valaki ismételni?
Vagy, aki nem ért rá ma, mint én is.
.
Én is csatlakozom a köszönömhöz, nagyon jó volt! Elcsomagolt fél lángost éppen most tűntetem el.
Na ugye hogy megmondtam hogy milyen jó lesz!
Azt hogy még részt is tudok rajta venni álmomban nem gondoltam, szerencsére szombaton is nyitva állnak a kompresszorszíj értékesítő boltok, így egy délelőtti szíjcserével megoldódot minden.
Nagyon klassz kis túra volt.
Köszönjük Srácok a mai túrát, nagyon élveztük!
Ordune, külön köszönet az útvonalért! Szerintem klassz kör volt, gyönyörű tájakkal, és szuper lángosossal!
Ismétlés kötelező!
Akkor összefoglalnám :
Találkozó szombat délután 14:30-kor a dunakeszi Decathlon parkolóban.
Utvonal:
Dunakeszi 2-es út - Vác után tovább a 12-es úton egészen Letkésig - Szlovákia - Sturovo - Párkányi Híd - Esztegom - Visegrád és/vagy Dobogokő felé - Budapest (kb. 120km)
Közben uzsi, fagyizás.
Jönnek:
1. Ordune
2. Gram
3. Mrgregoryan
4. Szroli
5. zed1
6.
Jönnek:
1. Ordune
2. Gram
3. Mrgregoryan
4. Szroli
5. zed1
6.
Jönnek:
1. Ordune
2. Gram
3. Mrgregoryan
4. Szroli
5.
Black Sushi
Okoskodó, te nem jösz? Vagy Dunakeszi nagyon kiesik neked ?! :P
Gyakorlatilag biztos vagyok benne, hogy nem rám gondoltál mint okoskodó, Dunakeszit meg nem is tudom hol van. meg a mai napi krach miatt szerintem elsírnám magam köztetek szopó-üzemmódban, szóval én most valszeg nem megyek.
de remélem iszonyatosan jót gurultok és akkor én leszek majd a "Na ugye magmondtam, hogy így kell ezt csinálni" Mettyú!