Nitzer
Velünk: 3835 napja
En abszolut rugalmas vagyok, csak hozzuk ossze! Lonti legyen 14:00? Nitzer? Bence? Tobbiek?
Én ma biztos, hogy nem megyek kocsikázni.
Ami összejöhet, az az oldtimer show.
Bence is ott lesz egy Kadett-al.
.
Én ma biztos, hogy nem megyek kocsikázni.
Ami összejöhet, az az oldtimer show.
Bence is ott lesz egy Kadett-al.
.
Mindenkinek a Lurdy környék a jobb talira? Lehet az is amit Gabesz javasolt, hátsó parkoló, vagy ha megis Esztergom marad, akkor beljebb Óbuda fele.
De részemről mindegy.
Legalább a 14h úgy néz ki fix
Valami javaslat?
Más útrvonal nem járható, azaz járható jó út ?
Kicsit már unalmas az a környék!
Nekem jobb a 14.00..... és akkor hol találkozzunk?
És persze Lepence
Legyen Esztergom ha lehet és én is benne vagyok. Nekem 13 és 14 is jó. Greg
En abszolut rugalmas vagyok, csak hozzuk ossze! Lonti legyen 14:00? Nitzer? Bence? Tobbiek?
Ok ha oda érek 13 körü , mi 14 óra felé azt terveztük , hogy elgurulunk Lepence felé aztán esztergom és vissza
Ez engem is érdekel!
Csak még nem 100%, hogy tudok menni.
.
13:00 lurdy paekolo hatul es onnan kozosen atgurulunk megnezni Zoloekat? Vagy amihez kedvunk van? Ha kiesik Nektek a lurdy lehet mashol is!
Én megyek, merre és hol találkoznánk???
Este 8-9 körül kigurolunk mansonnal lurdy leghátsó parkolóba, ha valakinek nincs jobb dolga, szívesen várjuk, csak dumálós lazulás lesz...
840re ott voltam, sok banda volt, de mx5öt nem láttam....
Zolo, ma 2 felé megnézzük azt a parkolót, úgyis arra járok...
NC, bordó volt, karbonfekete lett, egyébként semmi extra..
Ma benne vagyok délután én is valami kis gurulásban 1-2 óra felé találkozó valahol?
Ki jön? kezeket fel!
Nézzetek ki a pesti rakpart északi parkolójába - ahol régebben bandáztunk néha - kettő körülre átérek oda promozni. Az lesz az Oldtimer sokadalom egyik pontja, tuti sok szép autó lesz ott. ;-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Ma benne vagyok délután én is valami kis gurulásban 1-2 óra felé találkozó valahol?
Ki jön? kezeket fel!