Cimbi
Velünk: 3882 napja
Péntek estét sajnos offolom, de a szombati bulira van lehetőség a vasárnapi krúzolást is okézom!
if in doubt, flat out.
Péntek estét sajnos offolom, de a szombati bulira van lehetőség a vasárnapi krúzolást is okézom!
if in doubt, flat out.
Péntek este lesz a szokásos álltaság, Gabesz, ha gondolod csörgess meg és gyerek!
Vasárnap én is bennelennék valami krúzban valamikor! ;-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Hétvégén én is benne lennék valamiben.
Valami gurulás mostanság?
KToM
Mi megyünk
meg még bárakármi is... !
bizony! még akár bármi is lehet...
Akár lehetne is valami!!
Mikor, hol, közös tali?
Ma este a Budai várban Paint Up.... ki jön????
1000 nm vetített felület, épületmozgató animációk, lenyűgöző látvány, világörökségi környezet, egyedi alkalom.
A látogatók még egyszer megnézhetik a Múzeumok Éjszakáján, a verseny döntőjében vetített 12 legjobb alkotást, és a +8-as kategóriába jutott filmeket. Újra látható lesz az a kuriózumnak számító, óriás felbontású 3D animáció, amit a műfaj nemzetközi hírű képviselői, Bordos László Zsolt, Kovács Ivó és Vicsek Viktor készítettek. Az eseményen levetítik azt a további 12, döntőbe nem jutott pályaművet is, amit még saját alkotóik sem láthattak az adott architektúrán.
Helyszín: Budavári Palota, Hunyadi udvar (az Oroszlános kútnál), Magyar Nemzeti Galéria "B" épület homlokzata
Időpont: 2010. szeptember 22. (szerda), 20.00-22.00 óráig
Kedves Pajtások! Ma valami közös gurulás??
Sajnos este nem néztem fel, pedig csapathattunk volna egy kicsit...
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992
Én megyek ma Pest irányába! Egy szolid csapatásban, kólában benne lennék. Ha aktuális csörögj(etek), számom a lapomon
Lehet az elvonási tünetek!!
Na akkor holnap este azaz Pénteken, 19-20óra.
Találkozzunk az EuroCenterben, ha esik.
Utána valami kajcsi, pizza hamburger, fagyi ,kávé ,bármi dumcsi..
Persze nem kell ehez ragaszkodni!!
Nekem mind1 továbbra is, atalálkozó helyszíne..
Sajna kihagytam. Dögrovás... Apró zöld mócsingokban köhögöm fel a tüdőmet. Nem kellemes... :-S
Majd legközelebb... ;-)
Legyen inkább szombat este! Plííízzzz
MX-5 KLUB - elnök ND 2.0 2016 RevoTop / NA 1.6 1992