Zolo, 2010-08-19 12:32:01Zolo, 2010-08-18 15:37:55
Ma este gurulok egy Dobogókő/Visegrád/Lepencét. 7-fél 8 körül indulok Pestről. Ha valakinek van kedve csatlakozni, csörögjön rám! harmincas 297 298 nulla ;-)
Esztergomban minden fontosabb rész, be van térfigyelő-kamerázva, folyamatos URH-kapcsolat van a rendőrök és a térfigyelő központ között. A driftelgetést minden esetben "díjazzák". XDDDDD
Jajjjjj... Csak nem Te voltál szerdán este kb 8 körül a főúton félreállva, aki előtt nagyon villogott a rendőrautó??? Hmmm... Lehet, h Bird-nek igaza van, h nem Esztergom-függő ez a rendőrös dolog, bár azért tudnék mesélni, milyen kellemesek a szervek errefelé... (pl 1 km hosszú tök belátható nyílegyenes városszéli útszakaszra indokolatlanul kitett 40-es táblánál árokba bebújva számháborús módon sebességmérőzni... ahol a madár se megy 40-nel... se zebra, nem is lakott terület, mert a legközelebbi ház 3 km-re van, gyerekveszély, stb nulla... pusztán "szeretetből"...) Na mindegy... ez van, ilyenek a szabályok... Próbáljuk meg valamennyire betartani, aztán ennyi.
Egyébként van rendes is, mert nyár elején volt egy esetem itt a városban, egy behajtani tiloson kicsit behajtottam. Pont a szembejövő rendőrautó elé
Persze "jó estét, kérem a papírokat... Tudja-e miért állítottuk meg?" Mondom sajnos tudom. Néz-néz. Papírokat is, kocsit is... Végül: " ...nnna, legyen egy jó napja, viszlát...de azért csak szabályosan!" Igaz, nem száguldottam, csak gurultam, nem veszélyeztettem semmit és senkit. De jogosan cseszhetett volna meg, mégse tette. Pedig nem lettem volna felháborodva, mert az én f@szságom volt. Nem is az ilyen zavar, hanem az , ha a hülye-idióta szabályokat akarják betartatni, pl pusztában a 40-es... Ez azért felháborít... De sokat nem lehet tenni, be kell tartani, oszt kalács...
Mindenkinek ezt javaslom, aki errefelé jár!
Üdv
Z