Gyéé
Velünk: 5262 napja
Kalap is jelezte, bár ő most is volt, szóval igény van többek részéről. Én naon mennék.
Szervezzük meeeg!!!
Mosmá hogy bilstejn....
Kalap is jelezte, bár ő most is volt, szóval igény van többek részéről. Én naon mennék.
Szervezzük meeeg!!!
Igen lécci legyen, csak ne munkaidőben!!!!!
a múltkor a kis mogyoródi összeröffenéskor felvetettük, hogy júni végén meglátogatnánk az euroringet. akkor már Szenyor is tudna jönni meg Kalap is jelezte, bár ő most is volt, szóval igény van többek részéről. Én naon mennék.
Szervezzük meeeg!!!
Baszki! 1 nappal előtte kell szólni ,és ráadásúl délután
Pedig van koptatni való gumim
Na majd legközelebb.
De jó nektek... Lészen-e videjó a csapatásról?
Szia Gram!
Amíg a hintó futómű van alatta, nem kínzom a ringen!
Ne feledd a gátlókat és a kárpitosok elérhetőségét.
Minden nap csorgatom a nyálam, egy szépen felújított belsőre és egy pöpec futóműre. Asszem öregszem, hogy nem a nőkön jár az eszem!
Egyébként részemről az időpont is megfelelne, ha nem lennénk tele munkával és nem a melóhelyen űlnék most is!
Egyébként meg jó csapatást és ha tudtok csináljatok videót is!
Dragu
Nem, ez délelőtt 10 sajna. Este nincs nyitva, munkaidőn kívül meg mindig teltházas, elég kényelmetlen tud lenni. Ezért a furcsa időpont.
Ugye ez nem este 10 óra.
Mert nappal dolgozom. Szóval kár, nem érek rá, de legközelebb egy nem munkaidős lehetőség nagyon is érdekelne!
Ugye ez nem este 10 óra.
Mert nappal dolgozom. Szóval kár, nem érek rá, de legközelebb egy nem munkaidős lehetőség nagyon is érdekelne!
Énisénis!
1. gram
2. myair
Tanga
Sajna nem jó, de ha máskor tudod már korábban, akkor igyekszem úgy szervezni, hogy beférjen. Épp pártolok át a pályamotorozásról a pályautózásra. Vasárnap este a Hungaroringen egy kanyarvadász ámokfutó 140-nél kiütötte alólam a vasat. Azóta nyalogatom a sebeimet.
Más téma: A múltkoriban beszéltünk róla, hogy elküldöd nekem a gyerekpóló méreteit. Össze tudnám vetni a gyerek fizikai paramétereivel.
Üdv.
Crash
Emberek! Holnap (06.11., Sze.) egy Euroring? Mondjuk legurulhatnánk 10 óra környékére. Én asszem mindenképp megyek.
1. gram
Elvileg innen a klubból valakinek van embere az Euroringen, és volt már szervezett szeánsz ott... Nem is tudom, ki volt.. Atom_75 talán...?
Kalap
A régi pályafőnököt ismertük, de már nincs ott. Önállóan kibérelni nem éri meg sztem. Eddig mindig egyszerűen odamentünk, befizettünk és hajrá.
A kapcsolat arra volt jó, hogy az egy órás befizetős helyett amikor nem voltak motorosok, 2 órát tudtunk menni.
1 óra így áll össze: 1/2 óra autó - 1/2 óra motor - 1/2 óra autó - 1/2 óra motor. Mi e helyett 2 órán keresztük akkor mentünk fel amikor akartunk, mert nem voltak motorosok.
Elvileg innen a klubból valakinek van embere az Euroringen, és volt már szervezett szeánsz ott... Nem is tudom, ki volt.. Atom_75 talán...?
Kalap
Fun is not a straight line