gram
Velünk: 5850 napja
Nem akar beleugat, de ez a gumi nem egy ász. Most ilyenem van, és szívesen dícsérném, ha lenne miért... na jó, halkan gurul. Ráadásul nem is váltóméret, /60 a gyári.
Nem akar beleugat, de ez a gumi nem egy ász. Most ilyenem van, és szívesen dícsérném, ha lenne miért... na jó, halkan gurul. Ráadásul nem is váltóméret, /60 a gyári.
Ha már cserélek, lendkerék is lesz. Ráadásul az IL 4 kilósát néztem ki, akkor már úgyis mindegy alapon.
tök jó!
ez is mutatja mennyire fontos a gumi és neked egy nagyonjófajta van fent!
ui.: lesz könnyebb lendkerék is? (bár a gyári sem egy nehéz darab... böven az átlag alatt van...)
Nah, visszaértem. 1:27.9.
Sajna megint az volt, hogy 2-3 kör után elment a kuplung, így nem tudtam igazán belemelegedni. Érzésre 1 sec még tuti lefaragható, nagyon csúnyán vezettem.
A gumik bemelegedése után eléggé orrtolós lett az autó, elöl a szokásos alap 1+1/4 gátlóállásnál hátul 2-es állást igényelt, de még így is csak semleges volt. 2-es meg eleve overkill a gyári rugóknak. Inkább elöl kellett volna puhítanom a hátsó keményítés helyett, de ennyi teszt fért most bele.
Korábban másik gumival a tuti beállítás 1+1/4 elöl és 1+3/4 hátul volt, és már ezzel is enyhén túlkormányzott volt. Ezek a gumik teljesen máshogy működnek.
Cserébe 1:30.296 -ról így is 2.4 másodpercet javítottam, ami nem rossz.
Télen cserélek kuplungot, jövőre újrapróbálkozom.
Videó készült, majd töltök fel.
gumi topikba folytatom h ne legyen sok az UFF
Hát ha valakinek 50k-t kibír egy szett, akkor vagy nem jár ringre, vagy vasúti kerekeket tett fel. Ha nyúzod, kopik.
belefer evente? hat is-is. az teny, hogy nagyon olcso ilyen meretben. de ha az egyik 50k-t bir ki a masik meg 15k-t akkor azert elgondolkodtato. neked mennyit birt ki a t1r?
hmm mi is pont ezt vettuk eszre, az oldalfalat. akkor szted jo kemenyre majd t1r-t?
Enyém is dettó így nézett ki, csak amikor pár hete hátra raktam az elsőket akkor láttam h a belső széle még durvábban le lett gyalulva.
én ettől függetlenül nem vagyok bepánikolva, azért ezeket a sportosnak mondott gumikat is alapvetően utcára tervezik nem pályára, de hát ja évente venni egy garnitúrát 15-ös méretben szerintem is belefér.
Közben megjöttem, köszi, beszéltünk.
elküldtem neki ezt a miata.net -en is privátban. hátha segít.
Baltás! Valahogy össze kéne szervezzük a holnapot, de nem találok hozzád elérhetőséget. Rám tudsz csörögni? Pannon/404harminchat70
Tanga
Az baj, nekem évek óta így néznek ki a gumijaim, bármilyen típus.
Erről a képről a szemcsézettséget nehéz megállapítani, mert koszos a futófelület, de az oldala az nagyon durva. Nem mernék ezzel a gumival nekivágni egy kanyarnak sem, az tuti.