laran
Velünk: 5642 napja
Én böcsülettel végignéztem mindent, de nem kommenteztem Rabasz írt...
Sajnálom, hogy nem voltam kint, de kaptam egy kis ízelíto"t az egészbo"l.
Én böcsülettel végignéztem mindent, de nem kommenteztem Rabasz írt...
Sajnálom, hogy nem voltam kint, de kaptam egy kis ízelíto"t az egészbo"l.
És idézném Fecske rábaringi defektje után tett megjegyzését:
Ne aggódjt Tamás, ez csak így van: a sikereidet bezzeg senki se látja :-) -- legalábbis nem emlegeti... Cicó: Nemtom itt milyenek voltak a köridők, a Rábaringen tizedmásodpercekre hasonlót mentek Gram és Fecske a szlalomon. Asszem leginkább csak stílusbeli a különbség - de az nem árnyalatnyi :-). Jó móka lehetett így esőben/szárazon. F1-ben is mindig az ilyen futamok az emlékezetesek. Az irigység meg csak eszi a kimaradottakat :-)
Most látom, hogy máris közkincs lett a képekből... Elrettentő példának legalább jó vagyok
Tanga
hááát, sztm nagyon jó volt, és a 2x30 perc még kevés is lett volna. így volt tökéletes. egy kis eső az elején, aztán száradó pálya. (és legközelebb én is beülök gram mellé....) még sok ilyet!!!!
Kösz mindenkinek a jó kis délutánt! Meg főleg Csabának a pótkereket! Még sok-sok ilyet!!! (Kavicságy nélkül persze
A pótkerék egyetlen pozitívuma egyébként, hogy majdnem be tudtam tartani a KRESZ sebességhatárait!
Tanga
És itt vannak a képek ! Kérlek kommentezzétek, hogy pontosan ki van rajta ! Gram .. neked nem kell :-) http://picasaweb.google.hu/semmicico/2007_09_27Euroring
Mentem egy-két "normális" gyors kört Fecske mellett - term. mint mitfahrer. Ez azért komfortosabb élmény volt. Én spec. sokat tanultam ebből. hátmégha mx-5-el mentem volna. sc
vazz gram tenyleg nem normalis !
Mayer szaktars sajnalatos modon a palya mellett a kavicsagyban elhagyta az egyik gumijat :-(
online kozvetites ! a palya az az esotol nagyon csuszik! gram mellett ullve ez nem tunik fel, mert o mindenutt keresztben megy.
Nekem sem fér bele a délutánomba ez az autókázás. De abban azért reménykedem, hogy el tudok gurulni megnézni titeket, majd csinálok tuti fényképeket. sc.
[img]http://www.nextage.hu/NextAge_files/mx5.jpg [/img]
Sárga - gondolja. Átvillan a fején a szó: sárga. Vajon hogy jön ez ide?
(c) Artur Dent, Galaxis útikalauz