m3ss
Velünk: 4680 napja
en meg nem mondom biztosra, nem tudom mikor jonnek meg a szilentek, aztan futomuallitas..de remelem kesz lesz addigra
en meg nem mondom biztosra, nem tudom mikor jonnek meg a szilentek, aztan futomuallitas..de remelem kesz lesz addigra
Na, akkor legyen a péntek. Tehát:
Euroring furikázás | Április 22.
Gyülekező 7.30-kor a Gyáli úti Agip kúton.
Gugli maps
1. gram
2.
3.
ui.: @myair: van, aki nem menne? Csak hát az a 40k huf... nem sok, csak megkeresni.
hu,en is nagyon mennek,a pentek ugy-ahogy jo is lenne,reggel vegzek a meloban,dehat csinaltam mar ilyet... Karotta irasa meg nagyon belelkesitett,egy ilyenre mindenkepp el akarok menni!
Tanga
énisénis!!! inkább kedd?
...kalap, mivan? nemolvasol fórumot? )))
mivel nincs még átiratva az NA-m, ha tudok P-s rendszámot szerezni arra a napra, engem érdekelne bármelyik nap a 2 ből
Hogy működik ez technikailag?
dijja, menete?
Betét fogy, minden más bírja. Sőt, igényli. Az E-ring amúgy is kevésbé tapad, nem viseli a futóművet annyira.
Jövő hét kedd és péntek az autós nyíltnap, a többi autó/motor váltva, utóbbit nem akarjuk. Nekem mindkettő jó, találjátok ki.
epp most beszeltuk egy haverommal, hogyha nem lenne itthon regado, meg ilyen olyan szivasok becsovezett autokkal. na meg kicsit tobb trackday, amator verseny lenne, mint nyugatabbra, megerne venni egy szakadt na-t 1000-1500 euroert, gatlo, csovezes, poly szilentek es egesz strapabiro olcso palyaautot ossze lehetne dobni 500-600bol. azt legalabb nem feltenem de vissza a valosagba..:D
az offos autoval kb 20 kort ha mentunk, de ra par hetre mehettem is szilenteket csinaltatni a bal hatuljaba :D olajhomerseklet nem tudom hogy alakult ott, de az volt a jellemzo a kocsira, ugy altalanossagban, hogy hamarabb ette meg az olajat, minthogy az felmelegedett volna :D (sajnos 1 l korul megevett 1000kmenkent)
egyebkent sem palyara valo auto volt, orrnehez (3.0 v6 elejeben) tolta az orrat renduletlenul, valto jo hosszu uton jart, 1500kg. viszont ment nagyon, na meg az a hang
ellenben mx5 kifejezetten jo lehet egy euroring szeru rovid palyan. csak hat feltem a kocsit, nem tudom mennyire tenne neki jot a palyazas
a 3. kör után fék távon csóválni fogja a farkát örömében ezt garantálom
tessék menni akinek autója, ideje van
az offos autoval kb 20 kort ha mentunk, de ra par hetre mehettem is szilenteket csinaltatni a bal hatuljaba :D olajhomerseklet nem tudom hogy alakult ott, de az volt a jellemzo a kocsira, ugy altalanossagban, hogy hamarabb ette meg az olajat, minthogy az felmelegedett volna :D (sajnos 1 l korul megevett 1000kmenkent)
egyebkent sem palyara valo auto volt, orrnehez (3.0 v6 elejeben) tolta az orrat renduletlenul, valto jo hosszu uton jart, 1500kg. viszont ment nagyon, na meg az a hang
ellenben mx5 kifejezetten jo lehet egy euroring szeru rovid palyan. csak hat feltem a kocsit, nem tudom mennyire tenne neki jot a palyazas
1:33 koruli idoket mentetek gyari miatakkal? az meglepoen jo
elozo autommal (220le alulkormanyzott istencsapasa :D ), 1:33:x-et tudott menni totalcaros gyulavitez, nem gondoltam volna, hogy kb ugyanannyit tud a miata is. bar euroring eleg lassu palya
es mennyire birja a kocsi? olajhomerlseklet? fekek? futomu?
Egy kicsit több krafttal le lehet menni 1:30 környékére, lásd NC-k
Mennyire bírja? Biztos igénybe veszi az autót, de eddig még lábán hazament minden Mx-5. Inkább a kavicságy, lassú defekt témakör szokott ártalmas lenni ránk.
Én legutóbb 1,5 órát nyomtam kb. 3 etappban, szó nélkül bírta, mondjuk én nem annyira a köridőt kergettem, hanem a kilincs árnyékát
Szerdától bármelyik nap jó lenne!
pályán mindig a fék a kényes kérdés.
(de ez viszont, föleg betét és használat függö)
olajhö-ben szerinted mennyi a sok? az off autóban hogyan alakult?
1:33 koruli idoket mentetek gyari miatakkal? az meglepoen jo
elozo autommal (220le alulkormanyzott istencsapasa :D ), 1:33:x-et tudott menni totalcaros gyulavitez, nem gondoltam volna, hogy kb ugyanannyit tud a miata is. bar euroring eleg lassu palya
es mennyire birja a kocsi? olajhomerlseklet? fekek? futomu?