obela
Velünk: 4836 napja
nálunk buli súlyos haverokkal előző este... ajjaj. asszem elő kell vegyem a trükkös pálinkáspoharamat (kívülről nagy, belül kicsi) és az önuralmamat, mert szar lenne 11ezerért csak kávézni a depóban
nálunk buli súlyos haverokkal előző este... ajjaj. asszem elő kell vegyem a trükkös pálinkáspoharamat (kívülről nagy, belül kicsi) és az önuralmamat, mert szar lenne 11ezerért csak kávézni a depóban
vasárnap rohadt hosszú napom lesz éjszakázással, de én is mennék! kávé termoszban max.
Nem unod még Téj?!
szerintem mingyá megyek én is szabadságért kuncsorogni.
Üüüühhh... Yuróring... Szerintem megyek én is !
Fun is not a straight line
@Myair - remélem szabad leszel - megnézném azt a motorteret, de nagyon
ha csak kicsit esik, akkor szerintem nem futamodnánk meg, talán csak ha borzasztóan szakadó esős idő van, akkor kellene halasztani...
@Bird - jövő hétre azért akár be is fényeződhet az autód, nem? persze öröm látni téged gyalog is... egyedül megyek, tudlak vinni is. annyi a nehezítés, h én pont az M5-ös kivezetője mellett lakom, a városon át kell juss valahogy.
Hú, én is nagyon mennék kipróbálni a Tangát, de még nem tudom, hogy dolgozok-e hétfőn. Talán holnapra kiderül.
Tanga
Ha esik, akkor is áll a program? Én szívesen mennék akkor is, mert úgy még nem próbáltam.
Én is mennék, de hétköznap annyi a munka, hogy nem látszom ki belőle...
ACT: ND 2.0 2016 Revolution Top / NA 1.6 1992
EX: NA 1.6 1990 Supercharged / NC1 2.0 Coupe 2007
Csatlakoznék,de csak fotózni videózni ,ottlenni!
Autóm kb, holnap megy fényezőhöz ,úgyhogy nem lesz még kész!
... és Palik Laci... :D
Egyébként lehet, hogy én is csatlakoznék.
Én egy Euroringes délelőttöt szervezek jövő hétfő délelőttre (október 4. 9-12). Akinek van kedve/ideje, szívesen várom a csatlakozását. Egy OFF négykarikás barátommal már vagyunk ketten
Kicsit ellenszervezésnek tűnhet a Nemzeti Nagy Pályával itt a szomszéd topicban, de hátha van még valaki, aki inkább a kisebb-kanyargósabb és kevésbé gumizabáló örkényi pályát választaná. Persze szuper a Hungaroring és egyszer el kell oda menni, ahol Senna és Mansell és Schumacher...
ja tényleg lefele jubiláltam a 200.000-ik kilcsit.
én nem éreztem rossznak a paradát, szerintem ha jó valamire pont az ilyen vadulásra. inkább a toyo-k melegedtek nagyon el elől aztán ment az orrtoló.
Matt nem tépte le a gép fejét, hiszen mégiscsak 200.000-es szülinapja volt a kocsinak..
Fun is not a straight line
Látszik milyen jó a parada!! Ugye matt
Biztos nagyon meleg volt, és melegben meg az enyémnek minden baja van!
Főleg az hogy elkezd csúszni!