cevlart
Velünk: 4816 napja
A-ha! Ok vicces, hogy mindenki fórumozik és nem dolgozik... és nem hiszem, hogy ez a kaja idő miatt lenne.. inkább a miata mánia miatt-a..
A-ha! Ok vicces, hogy mindenki fórumozik és nem dolgozik... és nem hiszem, hogy ez a kaja idő miatt lenne.. inkább a miata mánia miatt-a..
Én a Gyéé gépével videózgattam, és ô már felrakta ide a linkeket.
Bulirobot képei?
Bird!? Videó lösz?
Sziasztok!
A vizes futam után depoban állva megnéztem valakinek a kameráját amivel a célegyensre ráfordító kanyart vette a depóból.
Na azt ott elég soxor elba...tam, szétpörögtem, agyoncsúsztattam, na azt a felvételt akarom elkérni a valakitől!
Csőcsumicsá
Egyébként meg ebben az esőben beázik a mia, úgyohgy felraktam rá a keménytetőt. Hááááát nagyon ott van szeren így is!
Na, itt megtudtam h milyen az az 1:40-es köridő.... :-(
Az látszik, hogy Gram nem az időre hajtott, hanem
Az utolsó videóból legalább látszik, hogy volt valaki a pályán, aki tud vezetni!
...kár, hogy nem miatát vezetett
na ez már állatkínzás! kabriótali, újabb osztráktúra, hungaroring mikor nincs autóm? ja és addigis nézegethetem ezeket a vidám vidijókat, hogy sárguljak. amúgy nagyon jók, egyszer ha majd akkor énis.
Ez elég jól hangzik.... Rakok mégegy videót ha nem unjátok. Ez arról a sajnálatos esseményről készült, amikor egy nyomorult Swift üldözése közben a kavicságyban landoltam. Ráadásul elemzések szerint a köridő 1:40 volt, nem pedig 1:35 ahogy azt korábban gondoltam. még mindig nem tudom hogy ez mennyire szar, de lehet, hogy nem is akarom megtudni... a lényeg hogy élvezetes volt.
Végre!! Viccesek Az egyiken 2mp erejéig magamat is véltem felfedezni
Mégegy, itt félreálltam hogy jobban videózhassunk.
Itt egy másik, featuring Senior, aki valami miatt nem képes bevenni a kanyart. Ez azért is fura és érthetetlen, mer ÉN mögötte az ugyanolyan kocsimmal problémamentesen autózom:-)
Na végre föltoltam egy szösszenetet a tyúbra. A Chasing Atom címet is adhattam volna neki, de végül a sokkal fantáziadúsabb "Ring" címet kapta.