Retro
Velünk: 3349 napja
Én ürölnék ha kezelnéd szokásosan!
Én ürölnék ha kezelnéd szokásosan!
Hogy rendezzük ezt a vágy-halmazt, én szívesen végig tolom a szekeret veletek megint
Alább, mindenki a hozzászólást FOLYTATVA (idézve) írja a neki kellő alkatrész cikkszámát, és a darabszámot, nicknévvel.
Csinálok belőle egy mindenki által elérhető google doksit, amiben benne lesz összeg, minden.
Határidőnek találjuk ki mi legyen, jövő hét pénteki rendelés mindenkinek jó?
Eddig négy csoportos rendelés ment rajtam keresztül, senkinek nem volt kifogása, panasza. A postaköltség a rendelő személyek számával arányosan oszlik el.
A rendelés leadása előtti napig mindenki a táblázatban szereplő összeget elutalja nekem, én megrendelem, és amikor megérkezik: személyes átvétel lehetséges Bp-n, vagy dpd futárral tudom küldeni, melynek átfutási ideje 3 munkanap.
Hétfői rendelés péntekre meg szokott jönni, a pénteki sem korábban.
tehát:
kacsa: 1db - nab7302sa
Hogy rendezzük ezt a vágy-halmazt, én szívesen végig tolom a szekeret veletek megint :)
Alább, mindenki a hozzászólást FOLYTATVA (idézve) írja a neki kellő alkatrész cikkszámát, és a darabszámot, nicknévvel.
Csinálok belőle egy mindenki által elérhető google doksit, amiben benne lesz összeg, minden.
Határidőnek találjuk ki mi legyen, jövő hét pénteki rendelés mindenkinek jó?
Eddig négy csoportos rendelés ment rajtam keresztül, senkinek nem volt kifogása, panasza.
A rendelés leadása előtti napig mindenki a táblázatban szereplő összeget elutalja nekem, én megrendelem, és amikor megérkezik: személyes átvétel lehetséges Bp-n, vagy dpd futárral tudom küldeni, melynek átfutási ideje 3 munkanap.
Hétfői rendelés péntekre meg szokott jönni, a pénteki sem korábban.
tehát:
kacsa: 1db - nab7302sa
Nekem ez kéne nab7302sa köszi,anyagiakat rendezzük.Lehet,hogy még kéne ez az fiammal megnézzük a kínálatot.
Szinten csatlakoznek.
Ebben én is benne lennék. Mostmár lett nekem tetsző rendszám tartó nekik.
Én benne lennék.
Valaki akar rendelni?
100Euro felett 10% kedvezmény a hétvégén!
Black Sushi
Délben rendelés leadás, 10-ig lehet jelentkezni még, ha valakinek lenne valami búja-baja.
Meg, de ma már este van, holnap írok mailt.
Sziasztok,
Lehet hogy későn irok, de kellene nekem a következő tétel NC0-0043, meg lehet még oldani?
Ment a mani a cucra
Szia!
Én is elküldtem.
Gonzi: Az előbb elutalta a feleségem a zsetont a rendelésre.
Frissítettem, elküldtem mindenkinek mailben, aki nem kapta meg, szóljon.
NARANCS!
Ha jól emlékszem mi beszéltünk valamit facebookon talán, de nem találom a beszélgetést, írj rám!
Frissítettem, elküldtem mindenkinek mailben, aki nem kapta meg, szóljon.