mikulas00
Velünk: 3154 napja
Sziasztok!
Megérkezett a Húsvéti IL rendelés!
Üdv
mikulas
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Sziasztok!
Megérkezett a Húsvéti IL rendelés!
Üdv
mikulas
Ez félig off, de milyen fékbetétet veszel? Én ma vettem Textart, igaz pesten...
No, erről a körről lemaradtam, de mivel nekem sürögős, ezért indítok újat és persze - nem először - szervezem is a group buy-t. Nekem komplett fékbetét készlet, első-hátsó (és asszem vezérműszíj is) kellene.
Legyen a rendelési időpont mondjuk április 23. csütörtök déli 12 óra. Addig írjatok, ha szeretnétek beszállni: obela99(kukuruc)gmail.com
No, erről a körről lemaradtam, de mivel nekem sürögős, ezért indítok újat és persze - nem először - szervezem is a group buy-t. Nekem komplett fékbetét készlet (és asszem vezérműszíj is) kellene, első hátsó és viszonylag sürgősen.
Legyen a rendelési időpont mondjuk április 23. csütörtök déli 12 óra. Addig írjatok, ha szeretnétek beszállni: obela99<kukc>gmail.com
No, erről a körről lemaradtam, de mivel nekem sürögős, ezért indítok újat és persze - nem először - szervezem is a group buy-t. Nekem komplett fékbetét készlet, első-hátsó (és asszem vezérműszíj is) kellene.
Legyen a rendelési időpont mondjuk április 23. csütörtök déli 12 óra. Addig írjatok, ha szeretnétek beszállni: obela99gmail.com
Legyen a rendelési időpont mondjuk április 23. csütörtök déli 12 óra. Addig írjatok, ha szeretnétek beszállni: obela99(kukuruc)gmail.com
Sziasztok!!
Tegnap kaptunk hírt a csomagról!!
"Ezt az üzenetet a I.L. Motorsport GmbH kérésére küldtük, hogy értesítsük Önt arról, hogy az elektronikus szállítási adatokat elküldtük a UPS-nek. A legfrissebb szállítási információkat az alábbi nyomon követési hivatkozásra kattintva, vagy közvetlenül a I.L. Motorsport GmbH vállalattól tudhatja meg.
Fontos kézbesítési információ
Beütemezett kézbesítési időpont: 22-április-2015"
Szóval úton van mindenki rendelése, de egy kis türelmet kérünk még mindenkitől!!
Szép hétvégét!!
Holnapra jó szórakozást, aki megy a találkozóra!!
Üdv : mikulas
Szia mikulas! Van hír a esetleg a csomag érkezéséről?
Sziasztok!
Ma mindenkinek aki rendelt húsvétkor küldtem emailt a részletekről.
Tegnap jött meg a számla, tegnap el is utaltam a pénzt. Bank azt mondta holnap (9-én) fog megérkezni az utalás.
Többit saccoljátok.
Mielőtt utaltok ti is számoljátok át az összeget, hogy jól írtam-e.
mikulas
Sziasztok!
-én
Tegnap jött meg a számla, tegnap el is utaltam a pénzt. Bankot azt mondta holnap (9-én) fog megérkezni az utalás.
Többit saccoljátok.
mikulas
Sziasztok!
Tegnap jött meg a számla, tegnap el is utaltam a pénzt. Bankot azt mondta holnap (9-én) fog megérkezni az utalás.
Többit saccoljátok.
mikulas
Szia Csabihal, mikor rendelsz? A péntekiből pár dolgot kifelejtettem, lehet hogy nekem kellene pár dolog. Úgy látom most nincs nagy tolongás, a postaköltség így hogy alakulna?
Üdv,
Z
szervusz! küldheted amit szeretnél, 18ókor leadom a rendelést.
Ha a nem lesz raplaknyi a cucc, akkor annyit adsz szállításba amennyit gondolsz
Két apróság lenne. Adatlapon lévő emailre írok!
Én lehet, hogy beszállnék, ha sikerül lebeszélnetek 1 órán belül erről: Dash Kit.
Ez az egyetlen cucc, ami csak az mx5 parts-on van (jelenleg ott is akciós sok minden), a többit tudnám venni IL-ről is.
Nem találtam róla túl sok véleményt. Valaki vett már ilyet? Az ára miatt azt hihetnénk, hogy minőségi cucc, de valamiért tudat alatt mégis olyan bazárinak érződik, hogy öntapadós izékkel ragasztgassuk tele a belteret.
Szerintetek?
a jelenlegi állapot zavar
a jelenlegi állapot túl szép így megóvnád az utkornak
nagyon tetszik a ragasztós változat
-> vegyél ragasztós szettet
minden egyéb esetben gondolom nem szükséges
itt is vmi hasonlót használnak
Én lehet, hogy beszállnék, ha sikerül lebeszélnetek 1 órán belül erről: Dash Kit.
Ez az egyetlen cucc, ami csak az mx5 parts-on van (jelenleg ott is akciós sok minden), a többit tudnám venni IL-ről is.
Nem találtam róla túl sok véleményt. Valaki vett már ilyet? Az ára miatt azt hihetnénk, hogy minőségi cucc, de valamiért tudat alatt mégis olyan bazárinak érződik, hogy öntapadós izékkel ragasztgassuk tele a belteret.
Szerintetek?
a jelenlegi állapot zavar
a jelenlegi állapot túl szép így megóvnád az utkornak
nagyon tetszik a ragasztós változat
-> vegyél ragasztós szettet
minden egyéb esetben gondolom nem szükséges
Szerintetek?
Szia Csabihal, mikor rendelsz? A péntekiből pár dolgot kifelejtettem, lehet hogy nekem kellene pár dolog. Úgy látom most nincs nagy tolongás, a postaköltség így hogy alakulna?
Üdv,
Z
szervusz! küldheted amit szeretnél, 18ókor leadom a rendelést.
Ha a nem lesz raplaknyi a cucc, akkor annyit adsz szállításba amennyit gondolsz
Üdv,
Z
ma délután-este adnék le rendelést, ápr 17-én ér elvileg Lalee-hoz
akinek ilyen feltételekkel kell vmi szóljon!
mikulas,köszi,mostmár lecsúsztam nem akartam "belepofátlankodni" az utolsó percben
Leadtam a rendelést, amint küldenek számalaszámot el is utalom nekik a pénzt. (mastercard kártyát valamiért nem fogadta el)
Mindenkinek fogok küldeni emailt, hogy mennyit és melyik számlaszámra utaljon.
mikulas