uno1
Velünk: 3327 napja
Lehet én is beszállok, de.nem tudom hogy áll az előző rendelés.
Lehet én is beszállok, de.nem tudom hogy áll az előző rendelés.
Tehát:
James: Váltóharang készlet 1db
Pirosoutó: ablaktörlő lapát 1 db
gonzi: diffiszimering 1db
Valaki még valamit?
Hétfőn délután fogok rendelni, elméletileg az ide is ér péntekre (nekem legutóbb ideért)
Nem tennék bele zsebből ennyit, de nem tudom , hogy hogy szokás ebben a közösségben, hogyha egy tapasztaltabb tag így nyilvánosan elmondaná a szokást, megköszönném. Postaköltség érték, vagy darabarányosan?
Köszönöm,
gonzi
Az összeszereléskor a kenéshez elég 1-2 csepp olaj, a váltóhoz is lehet utántölteni, a trutyi meg csak rajtad múlik
A szigetelőt is lehet rendelni.
Köszi a segítséget!
Ezennel akkor berszállnék egy közös rendelésbe ha fut ilyen vagy ha lesz a közeljövőben, egy váltóharang készlet erejéig! Köszi
Az összeszereléskor a kenéshez elég 1-2 csepp olaj, a váltóhoz is lehet utántölteni, a trutyi meg csak rajtad múlik
A szigetelőt is lehet rendelni.
Kenésnek sima gépzsírt használtál? Váltó részbe kellett utántölteni olajat? Mennyire piszkos meló, nem lesz tiszta trutyi a kocsi? Az a hőszigetelő anyag miből van, azt is cserélném...
Jó az IL-es.
Nézd meg az alsót is mert valószínőleg az is cserés, és akkor ezt érdemes rendelni.
Köszi! Ezt hogy képzeljem el, hogy alsó, hogy felső? Van egyéb teendő a harang(ok) cseréjén kívül? Tisztítás, kenés, akármi... és azt hogyan? Otthon kezdő szakszervizesként is megoldható? Nem tudsz valami leírást linkelni szegény kezdő fejemnek? Hálám üldözni fog.
Csoportos rendelés van folyamataban, vagy szerveződik lassan?
Én magamnak cseréltem mindkettőt. IL-est vettem szettben.
Itt írtam róla + képek is vannak. http://www.miata.hu/forum/?tid=3667&page=2#50610
Ha megnézed érteni fogod mi a felső + alsó (avagy kicsi és nagy)
Jó az IL-es.
Nézd meg az alsót is mert valószínőleg az is cserés, és akkor ezt érdemes rendelni.
Köszi! Ezt hogy képzeljem el, hogy alsó, hogy felső? Van egyéb teendő a harang(ok) cseréjén kívül? Tisztítás, kenés, akármi... és azt hogyan? Otthon kezdő szakszervizesként is megoldható? Nem tudsz valami leírást linkelni szegény kezdő fejemnek? Hálám üldözni fog.
https://www.youtube.com/watch?v=biBjZhmkxZc#t=308
Kalap nemrégiben rendelt. Nem kell sok idő, hogy összejöjjön a következő rendelés.
Jó az IL-es.
Jó az IL-es.
Most hogy szétkaptam a középkonzolt, láttam hogy a váltó gumiharang kirepedt.
NBFL-hez melyiket ajánlanátok, az I.L.-est, vagy a "gyárit" ? ? ?
Valakinek tapasztalata ezekkel? Több esetben olvastam más cuccokról, hogy az IL-es nem minden esetben tartós.... ?
Mert ha döntésre jutok, beszéllnék én is egy rendelésbe....
Nekem egy ilyen kellene,Pesten lakom,de most indulok a Balatonra kb szombatig vagy vasárnapig,utána találkozhatunk és odaadom. Nagyon megköszönöm,ha valami nem jó,akkor írj ide: akidfromphuket@gmail.com
Mégegyszer köszönöm
Sziasztok!
Van folyamatban rendelés, amibe még be lehet szállni?
Ha nincs akkor én a hét vége fele rendelnék. Egyetlen k.rva szimmeringet. Szóval ha valakinek kell bármi aprólék, akkor szóljon, és megoldjuk.. (Bp.) Feltéve ha nem találok kis hazánkban bal diffi szimeringet..
Ha kell valakinek valami, akkor vagy ide, vagy "IL rendelés" tárggyal a kicsigonzalez kukac gémélpontkom -ra.
Bless
Sziasztok voltam olyan balfasz,hogy ablaktörlő lapátból egyet rendeltem valaki tud nekem rendelni egyet? http://www.ilmotorsport.de/shop/article_detail.php5?aid=3936&oid=12&depth=0&page=0&count=2&PHPSESSID=73bbda6ae185dd2038e372819c9354e2
persze per pillanat nincs és lehet amúgy is elkéstem :S
Üdv,
közben jött válasz email, számlászámmal
Köszi!
Eeeeeeh. Najóvan.
A menet a szokásos:
emailben küldjétek ki mit kér, cikkszámmal; 10 EUR feletti rendelésre előre kéne a lóvé, a számlaszámom a válaszlevélben lesz.
Rendelés indul mondjuk jövő kedden!
Üdv,
pár dolgot szeretnék én is rendelni, tegnap írtam emailt az akalapinterware-re, nem kaptam még számlaszámot, hogy tudjam utalni az összeget, remélem nem csúsztam le a rendelésről.
én az előbb hívtam Kalap Urat és megnyugtatott, h még nem rendelt