Gyéé
Velünk: 6030 napja
Te összekeversz valakivel Kalapkám!
Épp a rdióval babráltamegyébként, nem is vettem észre hogy verseny van :-))
Te összekeversz valakivel Kalapkám!
Épp a rdióval babráltamegyébként, nem is vettem észre hogy verseny van :-))
Szia Kalap!
Kedves töled hogy megemlítettél mint a kimaradók egyike de a megrendelés nagy felelősségel jár ám addig használom a tied habár ujat szerettem volna de most már mindegy feláldozom magam a többiek érdekében /ez olyan szép hogy könny szökött a szemembe/
UI.Én is nagyon kedvellek!
Üdv.KOPI
Szia Kalap!
Kedves töled hogy megemlítettél mint a kimaradók egyike de a megrendelés nagy felelősségel jár ám addig használom a tied habár ujat szerettem volna de most már mindegy feláldozom magam a többiek érdekében /ez olyan szép hogy könny szökött a szemembe/
UI.Én is nagyon kedvellek!
Üdv.KOPI
Gyéé, minek neked gyújtáskábel, ha már a képeiden mutogatod a Potenciális vevôt? :o)
Háááát, igeeeen...
Viszont sajnos ennek ára van; ki lesz sorsolva az IL által 10 db rendelt tétel, ami majd kimarad a csomagból! Lehet megtenni a téteket, vajon mi lesz, ami nem jön meg? Vajon Kopi akksialátétje? Vagy netán Arco 15db Clip Dämmmätte Motorhaube NB-jéből jön csak 8db? Esetleg Gyéé vadiúj NGK gyujtáskábelei, amitől nyilván azt reméli, hogy a következő zöld lámpánál többet bír ráverni a kis 1.6-osomra, mint egy fél kocsihossz?
Én már úúúúgy izgulok!!!
Kalap
Szia Kalap!
van most folyamatban IL rendelés? Vagy már feladtad? Nekem lenne két apróság, ami kellene.
Háááát, igeeeen...
Viszont sajnos ennek ára van; ki lesz sorsolva az IL által 10 db rendelt tétel, ami majd kimarad a csomagból! Lehet megtenni a téteket, vajon mi lesz, ami nem jön meg? Vajon Kopi akksialátétje? Vagy netán Arco 15db Clip Dämmmätte Motorhaube NB-jéből jön csak 8db? Esetleg Gyéé vadiúj NGK gyujtáskábelei, amitől nyilván azt reméli, hogy a következő zöld lámpánál többet bír ráverni a kis 1.6-osomra, mint egy fél kocsihossz?
Én már úúúúgy izgulok!!!
Kalap
Fun is not a straight line
Én már kaptam!
Hogy ez a Kalap milyen ügyes!
Mindenre 50% kedvezményt kiharcolni, ez azért valami!
Még senki nem kapott. De öt perc múlva már megy is!
Kalap
Alakul a buli, még van idő, irjatok! Az eddig összesített listát szexcelben elküldöm az érintetteknek!
Kalap
Szia Kalap!
Nekem nem jött excel tábla, vagy lehet, hogy még senki sem kapott?
Pitzu
Szia Kalap!
Én is küldtem mail-ben IL rendelést.
Köszi:
Bulirobot
Alakul a buli, még van idő, irjatok! Az eddig összesített listát szexcelben elküldöm az érintetteknek!
Kalap
Sziasztok!
Szerintetek az normális, hogy a chromdesign e-mailben kéri tőlem a kártyám háromjegyű biztonsági kódját, mikor a kártyám számát még meg sem kellett adnom? Van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Nekem egy kicsit fura e-mailben küldeni el ilyen adatot, de ha azt mondjátok, hogy ez így már működött, akkor megteszem...
Légyszi válaszoljatok
Sziasztok!
Csatlakozni szeretnék a rendeléshez, Kalapnak már el is küldtem egy mail-t.
Üdv mindenkinek!
Hi!
Nekem is kéne 2000-es NB-re
-hátsó Mazda jel
-első rendszámtábla tartó
Valakinek esetleg hazai elfekvő? Ha nincs, akkor Kalap, majd küldök mailt, és köszi! :-)
Üdv,
Ádám
Szia Kalap
Mail ment,előre is kösz. üdv arco