Turesz
Velünk: 3395 napja
A kérdés jogos!
Ez egy új projekt! Mindig azt mondtam hogy nem szakadok el örökre az MX-5-től.
A kérdés jogos!
Ez egy új projekt! Mindig azt mondtam hogy nem szakadok el örökre az MX-5-től.
IL már Porschehoz is árul dolgokat? :P
Szia!
Mikor rendelnél? Lehet hogy csatlakoznék.
Sziasztok!
Rendelek ezt-azt az IL-ről, ha valaki be szeretne csatlakozni, akkor írjon.
Ma és Holnapi rendelés esetén ingyenes szállítás az IL-en!!!!
Bocsi! Ezért kell elolvasni az apróbetűs részt is!
Black Sushi
csak Németországon belül sajnos.
Ma és Holnapi rendelés esetén ingyenes szállítás az IL-en!!!!
Black Sushi
Szia!
Megkaptam a módosítását is! Holnap délután terveztem az elküldését, utána a postát illetően is okosabbak leszünk.
A korábban rendelőket kérdezném, hogy érték alapján szoktátok megosztani a postai költségeket? Szerintem ez jóval korrektebb mint a per fő alapú.
Gábor
Sziasztok!
Matt végülis kiesett.
Senki többet?
Holnap rendelés...
Q
Én is beszállnék, ha lehet, írtam emailt. Szólj ha nem ment át, elküldöm mégegyszer!
NA 1993
Sziasztok!
Matt végülis kiesett.
Senki többet?
Holnap rendelés...
Q
Persze küld csak!
Szia Matt!
Idáig csak 2-en vagyunk egy leendő "kollégával". Úgy beszéltük, hogy a jövő hét elején rendelnénk (hétfő v. kedd), így simán beleférsz még a keretbe!
Ha azonban lennének még mások is akik rendelnének, de őket a jelen körökben kevésbé ismert személyem tartja vissza - szívesen lemondok a szervezéséről a javadra.. Nehogy "miattam" maradjon ki valaki belőle..
)
Üdv!
Gábor
engem nem zavar ha te rendeled a freemail-edre küldhetem a cikkszámot? csak egy kis apróságról lenne szó.
Szia Matt!
Idáig csak 2-en vagyunk egy leendő "kollégával". Úgy beszéltük, hogy a jövő hét elején rendelnénk (hétfő v. kedd), így simán beleférsz még a keretbe!
Ha azonban lennének még mások is akik rendelnének, de őket a jelen körökben kevésbé ismert személyem tartja vissza - szívesen lemondok a szervezéséről a javadra.. Nehogy "miattam" maradjon ki valaki belőle..
)
Üdv!
Gábor
Sziasztok!
Lesz ebből az utórendelésből valami? Beszállnék egy aprósággal, kinek lehet küldeni?
Thanx
Matt
Szia
Beszállnék én is a rendelésbe ha még van rá lehetőség,white side reflectors és white side indicators:http://www.ilmotorsport.de/shop/article_detail.php5?aid=472&oid=1356&dep___ddb5ab67e5471e8c21bc ,http://www.ilmotorsp___ddb5ab67e5471e8c21bc
elérhetőségem: szpe77@gmail.com , 06203592032
Előre is kösz
Péter