nb1985
Velünk: 4374 napja
Én 2-3 hete rendeltem utángyártott hűtőt, nem tuningosat, meg pár apróságot és 22euro volt a szállítási költség. De ha más miatt kérdezed hány kiló a hűtőradiátor, akkor megnézem neked. De nem volt túl nehéz
Én 2-3 hete rendeltem utángyártott hűtőt, nem tuningosat, meg pár apróságot és 22euro volt a szállítási költség. De ha más miatt kérdezed hány kiló a hűtőradiátor, akkor megnézem neked. De nem volt túl nehéz
Elkezdték szétkapni az autómat, és már most látszik, hogy néhány dolgot kell rendelni hozzá. 25-éig van kedvezményes időszak, jónéhány használódó, kopó alkatrész állítólag olcsóbb most, mint máskor.
Szerintetek hány kiló egy hűtő radiátor? Ez az, ami a legnehezebb lehet a csomagban, plusz néhány apróság. Akar valaki csatlakozni?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Köszi szépen, akkor nekem is az lesz. Bár most indul az autó, de hát jön a meleg vissza s akkor újra eljátsza.
Köszi, néztem igen. Annyit írtak vissza, hogy készlethiány miatt nem tudják szállítani a terméket.
Kérdeztem rögtön mailben, hogy várható e, hogy lesz, arra reakció nem érkezett. Telefonon nem voltak elérhetőek.
Egy barátomnak (gpeter) is pont most halt meg, ezért én is beszéltem velük Mivel éppen nyaralnak, ezért minimum 1 hét mire tudnak szerezni.
Végül a barátom is az IL-től rendelt hétfőn.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Köszi, néztem igen. Annyit írtak vissza, hogy készlethiány miatt nem tudják szállítani a terméket.
Kérdeztem rögtön mailben, hogy várható e, hogy lesz, arra reakció nem érkezett. Telefonon nem voltak elérhetőek.
Sziasztok!
Mivel Magyarországon nincsen, legalábbis nem találtam sehol vezérműtengely-jeladót, ahonnan rendeltem volna, ott tegnap este visszaírtak,hogy készlethiány miatt nincsen, így az IL-től kell rendelnem, regisztráltam, intézem, de úgy gondoltam ha esetleg akad köztetek valaki aki szeretne valamit rendelni, akkor most szóljon, mert nekem ezt meg kell rendelnem sürgősen, de akkor legalább spórolhatnánk a postaköltségen.
Pécsi vagyok, tehát utána az átvételt majd megbeszéljük, hogy hogyan miként.
Várom az üziket, aztán este, vagy holnap legkésőbb megrendelem.
Itt nézted?:
.
Senki akkor?
Senki akkor?
gepa24@gmail.com
dobnál egy email címet
Sziasztok!
Mivel Magyarországon nincsen, legalábbis nem találtam sehol vezérműtengely-jeladót, ahonnan rendeltem volna, ott tegnap este visszaírtak,hogy készlethiány miatt nincsen, így az IL-től kell rendelnem, regisztráltam, intézem, de úgy gondoltam ha esetleg akad köztetek valaki aki szeretne valamit rendelni, akkor most szóljon, mert nekem ezt meg kell rendelnem sürgősen, de akkor legalább spórolhatnánk a postaköltségen.
Pécsi vagyok, tehát utána az átvételt majd megbeszéljük, hogy hogyan miként.
Várom az üziket, aztán este, vagy holnap legkésőbb megrendelem.