Ordune
Velünk: 4780 napja
Nem tudom, gondolom csomag mérete/súlya szerint változó.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nem tudom, gondolom csomag mérete/súlya szerint változó.
Mennyibe kerül a posta költség kb. mx5parts-os rendelésnél?
Sziasztok!
Kezd csúszni a kuplungom, megérett a cserére, ha valaki akar rendelni az mx5parts-ról szóljon bátran!
Péntek reggel (szept. 9.) rendelek az IL-től, ha valaki be akar szállni, jelezze holnap (szept. 8.) este 20:00-ig!!!!
Fun is not a straight line
Megérkeztek az infók, leadtam a rendelést, aki meggondolja még magát szelepfedél és gyűrű ügyben még MA ESTE 6IG jelezhet
if in doubt, flat out.
Bird Zsóti, hétfőn megjött a csomag, elfelejtettem szólni. Mikor jössz a motyóért?
Kérnék mindenkitől pontos adatokat, alvázszámmal, évjárattal, mocival a ballo@freemail.hu -ra. Mellesleg jótanácsként mindenkinek javasolnám, hogy rendelje meg az o-gyűrűt is, ha még nem volt cserélve, mert pikkpakk megcsinálhatja és egyik napról a másikra kezdi engedni az olajat, ahogy nekem is tette, mivel a puha gumi törhetővé keményedett.... mazdától 1200 ft-ért vettem, de az akitől rendelek, lehet hogy olcsóbban kihozza ezt is (gyári mazda). Gram szerint ezt 5évente kell cserélni ami kb 10percet vesz ígénybe.... No akkor várom, hogy mi kell és az adatokat, amint mindenkié megjött, megrendelem, átvétel budapesten
if in doubt, flat out.
4800huf a gyári rajtam keresztül.
Stipi-stopi érdekelne.
Hmm, igazából engem is érdekelne egy, mert MX5parts-nál épp kifogyott és sokára lesz csak. Cimbi, akkor csapj hozzá még egyet kérlek!
előre is köszi!
Stipi-stopi érdekelne.
A múltkori IL-rendeléses beírásomat elsodorta az MX5-parts-os szél. De újra kérdem: valaki nem szeretne IL-től rendelni? Nekem csak egy original szelepfedél-tömítés kellene. Csak ezért meg dróóóga csomagdíjat fizetni. Well???
Keresd meg Gebriel-t a www.mazdaklub.hu fórumán. Ő fog legolcsóbban gyári alkatrészt hozni, szerintem kn IL-es áron. ;-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
if in doubt, flat out.
MX5parts-ról csak 4 font a szállítás, ha csak azt rendeled... Én is csak azt rendeltem, bár akkor még ákciós volt. Szóval, ha nincs jelentkező, akkor lehet megéri onnan. Egyébként Cimbi egyik topicban emlegetett valami UNIX-os okosított vásárlást rajta keresztül, okos áron talán itthon is megéri venni.
tom65
A múltkori IL-rendeléses beírásomat elsodorta az MX5-parts-os szél. De újra kérdem: valaki nem szeretne IL-től rendelni? Nekem csak egy original szelepfedél-tömítés kellene. Csak ezért meg dróóóga csomagdíjat fizetni. Well???