balcsi
Velünk: 4279 napja
Szia!
egyáltalán nem zavar, csak nem akrtam, hogy rajtam nálam maradjon. ráérsz az Új Évben is...
Szia!
egyáltalán nem zavar, csak nem akrtam, hogy rajtam nálam maradjon. ráérsz az Új Évben is...
Kedves Klubtársak!
Egy korábbi Il-rendelésből még vannak nálam cuccok, ha jól emléxem egy gumi tömítés a bal oldali ablakhoz. Mivel már fogalmam sincs, hogy ki rendelte (és fizette ki nekem), így kérem, jelentkezzen tulaja. Csak gyanítom, hogy Semmi Cicó kolléga az...
köszi.
Szia balcsi!
Az a tomites es egy visszapillanto az enyem. Nem tudtam ido es kocsihiany miatt erte menni, az unnepek alatt meg nem akartam zavarkodni. Remelem nem okoz gondot. Holnap szerintem el tudnek ugrani erte, ha minden jol megy es neked is jo.
Kedves Klubtársak!
Egy korábbi Il-rendelésből még vannak nálam cuccok, ha jól emléxem egy gumi tömítés a bal oldali ablakhoz. Mivel már fogalmam sincs, hogy ki rendelte (és fizette ki nekem), így kérem, jelentkezzen tulaja. Csak gyanítom, hogy Semmi Cicó kolléga az...
köszi.
Hello, Egy ilyen kerdessel fordulok feletek. Epp telialmat alvo automban szeretnek tavaszzal kicserelni egy – ket dolgot. Kozel 70 000 km van benne. A fekpofak mindenkepp cserere szorulnak. Ezt talaltam az IL oldalan:
http://www.ilmotorsp___616461b548be0df99240
Gondolom, hogy ez igy rendben van?
Ki akarom meg cserelni a motorolajat, olajszurot, legfiltert. Ezenkivul meg mit ajanlatos kicserelni ennyi km-nel?Mire kell meg figyelnem? Valaszokat elore is koszonom
Renci
mail ment, +41 EUR...
viszont rájöttem, hogy a net figyel, megnyitva az il oldalt, pofánvágott egy zsírúj annikormány 500 euróért!!!!! hogy rohadjanak meg!!!
Látod, ez a rohadt feltöltés. Az ember szórja pénzt.
További rettenetes összeggel (ca. 3 EUR) száltam be a rendelésbe.
Szia,
Küldtem mailt, mondjuk csak 10júróval tudom megtolni a szekeret.
Sziasztok!
Látom h nemrég volt rendelés, de Valakinek még valami? Most van 10% engedmény 100 euró felett, 1000 felett meg 15%!!!
Leveleket a gabor076@freemail.hu -ra várom,ha nagyobb az összeg akkor kéne nekem előre utalni...
PG.
Hello Balcsi!
Ugy volt, hogy multhet vegen tudok menni a cuccokert, de kozbejott valami.
Amint tudok elugrok ertuk, remelem nem okoz nagy gondot.
okés, kb akkorra fogok odaérni forgalomtól függően. Fél körül csörgök, hogy hogy állok, él még a profilodban megadott mobilszámod?
17:45-ig vagyok a főhadiszálláson
Balcsi,
Hanyig vagy ma elerheto a lenti cimen, ma terveznek menni, munka utan.