balcsi
Velünk: 4763 napja
Jónapot!
aktuális még ez az il rendelés? Beszállnék!
Kéne 1 db NB0-70667 (28,67EUR, antenna)
történt ugyanis, hogy a tököli reptérre behajtva átmentem a lezárt sorompó alatt kidugott antennával...
Jónapot!
történt ugyanis, hogy a tököli reptérre behajtva átmentem a lezárt sorompó alatt kidugott antennával...
Norbi! Megfotoshoppolnád az ötletet? :-)
Lehet, hogy egy dodzsem antenna kéne, az elhajlik. És a troli vonalakon ingyen lehetne járni.
Na ugye hogy átfér! :-)
Mármint a kocsi...
Jónapot!
szia!
én szeretnék indexet meg szélesség jelzőket fehérben vagy inkább füstszínben ha létezik NB re körbe a 6 db dolgot ami most sárga még jobb lenne hátra ugye két piros . nem tudom hol jobb meg hol olcsóbb ,passz..... de ha rendelsz, akkor beszállok a csomagba ! meg stb... van egy mail címem opelzsoltkukacgmail.com ha ide írnál akkor okosítunk a dolgon ! köszi!!!
Én majd az mx5parts-tól akarok, csak nincs most nekik number plate plinth NBFL-re
Valaki nem akar iL-rol vagy mx5parts-rol rendelni mostanaban? beszallnek vagy megrendelnem ha lenne erdeklodo
Ehhh. Akkor inkább ne támogassanak, csak érjenek be reggel 8-ra dolgozni
Fun is not a straight line
Az csak az igéret.
Aztán amikor megérkezik, kiderül, hogy bazinagy görög trampli, bajszos és fetasajt szaga van
Mi még pont a beszakadás előtt rendeltünk, viszonylag jó árfolyamon. Viszont azt hallottam, hogy a görögök azzal támogatják az IL-t, hogy az érkező csomagban egy-egy fehér ruhás - barna bőrű - hellén lány bújik meg ajándékképpen. Igaz lehet?
Húúúrááá! Megy fel az euró, persze nem a dollárhoz képest, IL-time!
Mutassuk meg a cacikizabáló görögöknek, hogy mi még így is rendelünk kűfődrő drágáért! (persze, nekem is kb 20€-nyi cucc kell, patentok, ilyesmi..)
Mondjuk, jövő szerdán küldöm el a rendelést, a játékszabályok a szokásosak:
ha 10€ feletti a rendelésed, küldj előre zsettát!
Irjatok emilt, vagy jelezzétek itt, ha kell valami!
Kalap
Jaaa.. és nem vagyok türelmetlen ,))))