m4n4
Velünk: 5032 napja
Balcsi jársz még erre? ,) Majd egy gyors választ dobj légy szíves.
Köszi.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Balcsi jársz még erre? ,) Majd egy gyors választ dobj légy szíves.
Köszi.
Hali,
Lehet tudni valamit a legutóbbi rendelésről? Nem vagyok türelmetlen, csak érdekelne, hogy mégis ,)
Üdv: m4n4
Szia Balcsi,
Én is küldtem levelet. Remélem így ok. Ja a levélben az összesítésből lemaradt a szállítás rám eső része.
Köszi az "eljárást"!
Üdv:m4n4
Sziasztok!
Én is benne vagyok egy IL-rendelésben, leszek a rendelő emberke szívesen...
Emil címemre indulhat a rendelés leadás, kb. egy hétig nyitott a lehetőség! Csak tessék, csak tessék
Szia Balcsi!
mél ment
Üdv: Csabi
A hátsó főtengelyszimeringnél olajfolyást diagnosztizáltak a masinában és most arra gondoltam, ha megy a rendelés az IL-től, akkor lehet, hogy beszerzem a cserealkatrészt. Kérdés, hogy szerintetek erre van szükségem?
Én egyszer nyitva megtoltam az M5-ösön a végéig, 180 felett már kezdett zajos lenni -- ott már nem a szélterelő segített, hanem egy füldugó kellett volna...
Sziasztok!
Az IL rendelésbe és a költségekbe én is betársulnék. M4N4 által kinézett "IL Motorsport Windblocker standard" szélfogót szeretnék rendelni. E-mailt küldök.
mint sok más sorstársamnak, nekem is ilyen van, teljesen jó, 100-110-ig évezhető vele az autózás. szerencsére(sajna) én alacsony vagyok, úgyhogy csak a fejem tetejét borzolja a szél...
Sziasztok,
Mi a gyakorlat a szállítási költségek elosztása kapcsán (/súly vagy /fő?)
Sajnos nem várhatok tovább windblocker ügyben, ezért megrendelném őt:
Megy e-mail is róla.
Üdv:
m4n4
nekem az szól a rendelés mellett, h nincs kedvem bőrösökkel alkudozni meg variálni h akkor most passzol nem passzol, szinbe olyan e v nem. de igazából mindegy melyiket választjuk, ez a tizenpár euro se sokkal több. kézifékre nekem nem is kell sztem, nekem ott műanyag van.
Sziasztok!
Én is benne vagyok egy IL-rendelésben, leszek a rendelő emberke szívesen...
Emil címemre indulhat a rendelés leadás, kb. egy hétig nyitott a lehetőség! Csak tessék, csak tessék.
hali
ha esetleg valaki rendelésen töri a fejét, engem bézs váltózsák érdekelne, valami ilyesmi:
http://www.ilmotorsp___1bd77feec7e361ff783e
contactom: szazattila kukac hotmail pont com